Medi Social

diumenge, 29 de novembre del 2009

La biblioteca encantada

Per Laura de 6è A.

Un dia estàvem a l'escola, era un dia normal com sempre i l'Ariel i jo estàvem al pati jugant. Quan va tocar la sirena, vam escoltar que era un so diferent als de cada dia. Vam anar a la biblioteca per buscar el llibre d'"Els tres porquets". Vam arribar al prestatge dels contes infantils i vam agafar el llibre, que era molt infantil però era per al germà de l'Ariel. Vam obrir el llibre per veure si estava en bones condicions, el vam obrir i vam veure una taca de sang, vam anar a consultar-ho a la nostra tutora i no la trobàvem. Vam anar a buscar al Rafa i ens va dir que havia anat al lavabo però la porta estava tancada amb clau i el llum obert. 
 
Vam tornar a la biblioteca un altre cop per agafar el llibre i tornar-lo al prestatge però ja no hi era. Vam agafar un altre llibre i vam anar cap a la porta, però estava tancada amb clau per fora. Vam anar a veure si la finestra estava oberta però estava tacada de sang, això era molt estrany. Vam intentar trencar el vidre, però no vam poder. Ens vam començar a espantar.

L'Ariel i jo, per animar-nos, vam fer tonteries i vam començar a explicar-nos acudits però no va servir de res perquè vam veure que no hi havia ningú a l'escola. Vam cridar i intentar sortir d'aquella biblioteca encantada i plena de sang. Ja eren les 7 però ningú havia vingut a ajudar-nos. Vam agafar l'ordinador i ens vam connectar al messenger per demanar ajuda i ens va sortir una pantalla que deia : JAJAJA, D'AQUI 3 HORES, VINDRÉ A BUSCAR-VOS AFANYEU-VOS O MORIREU!! i es va apagar l'ordinador i les llums.

Sort que l'Ariel tenia una llanterna i vam poder veure que havien entrat uns homes molt forts, els vam demanar ajuda i vam pujar al seu cotxe, però eren dolents. Ens van portar a una habitació petita, fosca i bruta. Però hi havia un mòbil darrera l'armari i vam trucar a la policia i li vam dir el lloc on érem. Ens van venir a buscar i per sort vam tornar a casa sans i estalvis. La dona que ens va fer això va ser detinguda per la policia i tots feliços menys la dona, que va anar a la presó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada