Medi Social

divendres, 13 de novembre del 2009

Excursió a Peralada

Per Amanda de 6è A.

El dimecres 12 de novembre (4 dies abans de el meu aniversari), tenim una excursió a un castell medieval. L'Elia, ens ha dit que buscarem pistes, és com un enigma que haurem de desxifrar. Jo aniré de parella amb la Clara, espero que ens ho passem molt bé ja que a mi m'encanten els enigmes i buscar coses interessants. La meva àvia m'ha comprat una motxilla per a les excursions, té molts colors i m'encanta.

El dia 12/11/09, per fi, vam a anar a Peralada. És un poble molt petit, aproximadament pot tenir 2.000 habitants. Però és molt bonic ja que els carrers encara són tots de pedra. I les cases també.
Vam entrar a una església molt bonica, però la monitora que venia amb nosaltres no podia obrir la porta. Després, seguint les pistes que ens donaven, vam anar a parar al castell. És molt bonic per fora, té uns patis molt grans amb fonts i molts bancs. La mala sort és que el castell per dintre és un casino i no hi podíem entrar. Vam anar a un convent que estava al costat del castell. Només havíem de travessar un pont. Quan estàvem allà ens van dir que entréssim a una església, era molt gran. Tenia unes finestres molt altes.

Després vam anar a menjar. I molts de nosaltres ens vam comprar gelats, etc. Finalment vam pujar a l'autocar i vam tornar cap a Blanes cantant i parlant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada