Medi Social

dissabte, 21 de novembre del 2009

El rei del joystick

Per Martín de 6è A.

Aquest any es va celebrar el concurs "El Rei del Joystick". El concurs consisteix en que un grup de gent nord-americana viuen durant uns mesos en una casa. Els concursants es van eliminant jugant a jocs electrònics coneguts. El pitjor jugant a aquest joc és l'eliminat de la setmana. El guanyador del concurs s'emporta 100,000 $ i un munt de televisions, ordinadors i aparells electrònics.

Cada setmana juguen a un joc diferent, de tota mena: esportius, de conducció, de lluita... Cada joc està dividit en tres parts: la prova real en la que han de representar d'una manera el joc en la vida real; després la prova individual en la que els participants han de obtenir la major puntuació per no arribar a la tercera part del joc, en la que el pitjor de la prova individual ha de enfrontar-se a l'escollit pel millor de la prova individual. La tercera part se celebra en un estadi amb pantalles gegants en les que han de jugar entre ells, l'un contra l'altre, per no quedar eliminats.
La final es va celebrar a l'estadi de les pantalles gegants i van jugar a tres jocs: un de snowboard (esports), al Gears of War 2 (armes) i al Soul Calibur IV (lluites). El guanyador va guanyar a l'últim moment per un punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada