Medi Social

divendres, 28 de maig del 2010

El meu fi de curs

Ani 6è A
El meu fi de curs vull que sigui molt especial perquè ens en anirem de l'escola i deixarem a molts amics. Jo vull que sigui així el meu fi de curs: primer arribem a l'escola i fem la nostra cursa, després d'arribar a la meta beuré una mica d'aigua i després recolliré firmes de les nostres companyes i companys. Després pujarem a la classe a vestir-nos i a maquillar-nos l'Amanda i jo, preparades per ballar. Al final, que ens donin les orles i algú plorarà però serà perquè no vol deixar els seus companys enrere.
Jo no vull separar-me de les meves companyes però no hi ha un altre remei.

Fi de curs

Susana, 6è A
Com ja sabreu, aquest any els alumnes de 6è ens en anem de l'escola. Per una part tenim ganes d'anar a l'institut però per l'altre no perquè ja portem molts anys en aquesta escola i hi haurà molts nens i nenes que a lo millor no tornarem a veure. La majoria va al S'Agulla però n'hi ha d'altres que no. Ens emportarem alguns records d'aquesta escola com per exemple: l'orla de fi de curs...
Ha sigut molt divertit estar en aquesta escola. Hem conegut molts nens i nenes que abans no coneixíem, hem fet unes excursions i colònies molt divertides... i coses així.
Ha estat molt bé estar en el Napoleó Soliva però hem de dir adéu.

Portaventura

Karen, 6è A
El dimarts 1 de juny ens en anem a Portaventura. Serà genial! Ens ho passarem molt bé.
Jo vull pujar a tot, però a l'Huracán Condor no sé... Tinc moltes ganes d'anar-hi, sobretot per pujar al Furius Baco. Quan hi vaig anar al novembre, l'any passat, hi havia molta gent i molt de vent i no hi vaig poder pujar, perquè amb el vent no funcionaven molt bé les atraccions i a sobre hi havia molta gent.
Serà la quarta vegada que hi vaig.
Anirem en grups de sis o set persones. Jo hi vaig amb: la Clara, la Susana, la Rosely, la Noelia i la Lucia Belén.

Els records de l'escola

Souhaila, 6è A
Quan vaig començar a anar a l'escola Napoleó Soliva, em va anar bastant bé però, ara que vaig a 6è A les coses em van bastant malament. Lo que m'agradaria molt és, no anar-me'n de l'escola i així no haver de dir adéu perquè és molt trist dir adéu sobre tot si tens bones amigues al col·legi.

PortAventura I

Martín Girondo, 6è A
El dia 1 de juny els alumnes de 6è anirem d'excursió a PortAventura. És un parc d'atraccions situat a Tarragona, al poble de Salou. El parc té una extensió molt gran i cada dia té milers de visitants. Està dividit en cinc zones. La primera és la Mediterrània, on es troba una de les atraccions estrelles del parc: Furius Baco. És una atracció que agafa 135 km/h en tres segons i va ser la més ràpida d'Europa fins al 2005. Malgrat que dura 30 segons diuen que és una de les atraccions més divertides i fortes del parc.
A continuació de la Mediterrània es troba la Polynesia, ambientada en aquest lloc i amb moltíssima vegetació. La seva atracció estrella és el Tutuki Splash, una barca que baixa per una rampa amb molta velocitat per acabar estavellant-se amb l'aigua, aixecant-la i que arriba a mullar a la gent que és a prop. Després de la Polynesia es troba la Xina on hi ha la muntanya russa estrella del parc: el Dragon Khan. Hi és des de la seva inauguració, al 1995, i té 8 rínxols on et poses cap per avall. Al costat de la Xina hi ha Mèxic. Aquí és on dinarem, ja que té un restaurant super gran. A Mèxic es troba l'Huracan Condor, una atracció on et posen a 100 metres d'altura i després et deixen caure.
Per últim hi ha l'Oest, la zona més gran de PortAventura. Aquí hi ha la Stampida: una muntanya russa de fusta i que té unes baixades molt fortes.

PortAventura.

Àriel Vergès Guiu 6è A.
PortAventura és un lloc molt xuli. El dimarts 1 de juny hi anirem. Espero que ens ho passem molt bé. Ho fem per grups de cinc o sis. Els grups els fem nosaltres però els profes han fet un últim repàs en els grups i a alguns no els agrada el grup que els hi ha tocat. Tota la classe, o almenys quasi tota, té moltes ganes d'anar a PortAventura. Està situat a Tarragona, al poble de Salou. És un parc de atraccions, està dividit en cinc parts: la Mediterrània, la Polinèsia, Mèxic, Xina i l'Oest.

Final de curs

Lucia 6è A
Els nens i nenes de sisè l'any que ve anirem a l'institut. Jo tinc moltes ganes d'anar-hi, però no tota la classe va al mateix. Els últims dies de classe ens ho volem passar molt bé i també aprofitar per estar amb els amics. Quan estem a l'institut ens podrem veure, però no serà el mateix. Però encara queden bastants dies i també l'estiu. També trobarem a faltar els professors encara que ens posin molts deures! Però segur que ens tornarem a veure alguna vegada... Espero que m'ho passi molt bé a l'institut amb les meves altres amigues.

Excursió a PortAventura

Clara 6è A
1ª part: El dia 1 de juny 6è A i 6è B, anirem a Port-Aventura. Jo vaig amb el grup de la Karen, la Susana, la Ani, la Rosely. Anirem amb autobús des d'aquí fins a Tarragona.
Espero que no em maregi. Primer esmorzarem, perquè a dins no es pot menjar. Anirem al contrari de la gent, o sigui, anirem per l'altre costat i a l'hora de dinar anirem al restaurant mexicà, que anirem amb la safata i ens donaran el menú. I després anirem a Xina.
Jo crec que ens ho passarem molt bé.
2ª part: Pel camí, a les 2 hores, quan estàvem a punt d'arribar, vam parar per esmorzar en una gasolinera on hi havia un petit parc. Després de menjar, només vam tardar una hora en arribar.
Vam baixar de l'autocar i tots tan contents vam entrar. Ens van rebre unes fonts molt maques que es movien al compàs de la música. Vam entrar i les primeres atraccions van ser les de la Xina. Jo, la Rosely, la Karen, la Noelia i la Susana, vam pujar al Dragon-Khan.
Va ser molt divertit. Després vam anar a Mèxic. Allà no vaig pujar a res, però vam dinar al restaurant mexicà, vam menjar un menú, estava bo i també vam veure una actuació mexicana. Després vam anar a l'Oest, on em vaig pujar al Tutuki-Splaix, vaig pujar per lo menys cinc vegades. Després vam anar a Mediterrània i per ultim a la Polinèsia. I després vam tenir una estona lliure, vam anar on volguéssim.
A les 7 de la tarde vam pujar al bus i vam arribar aquí a les 10. Ens ho vam passar molt bé.

Fi de curs

Amanda de 6è. A
Com tots sabem, els alumnes de sisè ens en anem a l'institut. Amb moltes ganes però per una altra part ens volem quedar ja que són molts anys junts i ens estimem. La majoria, anirem al S'Agulla. Però hi ha gent que no. Els primers dies segur que ho passaré molt malament, tinc moltes amigues i amics de qui no m'agradaria separar-me.
A part d'això estic nerviosa perquè canto a final de curs, no estic sola perquè l'Ani balla amb mi, però... Els nervis no desapareixen.
Intento aprofitar cada dia dels pocs que em queden en aquesta escola. Estar amb els meus companys, professors, etc. i passar-m'ho tot lo bé possible.
Ara estem preparant les coses perquè falta poc per a l'excursió de fi de curs, anem a Port-Aventura.
Segur que ens ho passem genial.

Tres amics diferents

Laura González Artau de 6è A
Hi havia una vegada tres nois, dos molt llestos i un que no ho era tant. Un dia hi va haver un concurs i es van apuntar tots tres. Era el concurs del més llest del poble. Els dos nois llestos, que es deien Joan i Jordi, ja estaven cantant victòria perquè es creien els més llestos del poble. En canvi en Daniel, que no era tant llest, va començar a estudiar cada dia mentre en Joan i en Jordi estaven jugant. Llavors va arribar el dia del concurs i els dos nois van dir:-No hem estudiat!, No fa falta. Ja se sap que aquí som els millors i guanyarem.En Daniel els hi va dir que ell no era tan llest però també podia guanyar perquè s'havia esforçat molt i ells se'n van riure.Va començar el concurs i en Jordi i en Joan estaven fent el control rient, mentre en Daniel estava concentrat fent-lo millor que podia.El dia de les notes, van anar els tres junts a rebre el control. Quan van arribar van rebre una sorpresa. En Daniel havia guanyat el concurs de més llest! En Daniel, emocionat, quan va sortir a l'escenari va dir: -No sempre guanya el més llest, sinó el que s'esforça més!! Els altres dos amics es van enfadar tant que no van ser més amic d'ell.Ja van passar 3 anys i es van adonar que havien fet malament en enfadar-se amb ell. En Daniel s'havia esforçat i ho havien d'assumir. Llavors el van perdonar i van ser amics per sempre i en Jordi i en Joan es van esforçar més en estudiar encara que siguin llestos.

dimecres, 26 de maig del 2010

Adéu, escola Napoleó Soliva

Per Aylen de 6è B.
Adéu, escola, he vingut aquí a p5 i ara faig 6è B, ja fa 7 anys que estic aquí. Tots els professors són bons, però de vegades no tan bons. El professor que més bo ha sigut és en Carles que a 3r, 4t i 5è ens va fer educació física. Els estudis no m'han anat molt bé els dos últims anys però els altres anys eren molt fàcils. He fet moltes amigues, amics no tants, però quasi tots em cauen bé. Adéu, escola.

Adéu, escola

Per Mary Ceesay de 6è B.
Hola, em dic Mary Ceesay i tinc 12 anys. Vaig a l'escola Napoleó Soliva i faig 6è. Falta menys d'un
mes perquè s'acabi l'escola i ara ens en anirem a l'institut. La majoria dels alumnes anirem al mateix institut però a mi em fa molta pena perquè he conegut a molta gent i a més a més estic en aquesta escola des de P3. He viscut moltes aventures, excursions, jocs, sortides al teatre, colònies, etc.
Per a mi, aquesta escola és la millor. Les meves amigues són les millors.

Adéu, escola

Per Carla de 6è B.
Me'n vaig de l'escola perquè l'any que ve aniré a l'institut. Porto aquí 7 anys, vaig venir a P5. Ha passat molt ràpid el temps aquí. La meva germana també ha estat en aquesta escola, ella va començar a 5è. El professor que m'ha caigut millor és en Joan Carles. La mala sort és que se'n va anar quan nosaltres vam començar 6è. Els altres professors també em cauen bé. Però en Carles em queia superbé. A mi i a tota la classe. Era superbo i sempre jugàvem a educació física. Els estudis em van bé, encara que treia millors notes quan era petita perquè tot era molt més fàcil. Bé, encara queda un mes per anar-nos-en però fem la redacció ara. Adéu, escola.

Ral·li fotogràfic

Marta de 6è B.
Un dia vam anar a fer un ral·li fotogràfic. De nenes de la meva classe vam anar-hi l'Estela i jo. Havíem de fer 5 fotos de cada tipus d'imatge que ens deien: paisatges, cotxes... Ens van donar una fixa que portava un número que era el número del participant. Les fotografies eren molt boniques, però algunes no. Llavors quan estàvem fent fotos, va començar a ploure de cop. Vam haver de córrer per acabar de fer les fotos que estàvem fent. Ens vam quedar tots xops! Al final havíem de deixar-los la targeta perquè copiessin les fotos. Al final vaig arribar a casa feta pols.

L'escola Napoleó Soliva

Noelia de 6è B.
Jo em dic Noelia, i he estat poc temps a l'escola. Tinc 11 anys i l'any que ve me'n vaig a l'institut. He estat poc temps però m'ha agradat estar en aquesta escola. Segur que quan vagi a l'institut me'n recordaré. També me'n recordaré dels professors i dels companys i companyes.

Els meus anys a l'escola

Per Fernando de 6è B.
Hola, em dic Fernando, i estic des de P3 a l'escola. El meu balanç a l'escola ha sigut molt positiu, he fet molts amics i he tret bones notes, he tingut molt bons professors.
Els meus professors des de p3 fins a sisè són:
A P3, P4 i P5: Durant aquests anys he tingut una professora que es diu Esther, he après moltes coses amb ella. També vaig conèixer els meus primers amics.
A primer i segon: Durant aquests anys he tingut una professora que es diu Maria. Amb la Maria he après a sumar i a restar.., també vaig fer la primera obra de teatre en anglès.
A tercer i quart: Durant aquests dos anys vaig tenir a la Montse de professora. També vaig fer moltes coses molt divertides.
A cinquè i sisè: tinc de professor a l'Eduard i he après moltes coses.
Ja faig sisè i falta un mes per a les vacances d'estiu. El setembre començaré la ESO amb molta il·lusió i amb molta preparació perquè he après molt dels meus tutors.