Medi Social

divendres, 28 de maig del 2010

PortAventura I

Martín Girondo, 6è A
El dia 1 de juny els alumnes de 6è anirem d'excursió a PortAventura. És un parc d'atraccions situat a Tarragona, al poble de Salou. El parc té una extensió molt gran i cada dia té milers de visitants. Està dividit en cinc zones. La primera és la Mediterrània, on es troba una de les atraccions estrelles del parc: Furius Baco. És una atracció que agafa 135 km/h en tres segons i va ser la més ràpida d'Europa fins al 2005. Malgrat que dura 30 segons diuen que és una de les atraccions més divertides i fortes del parc.
A continuació de la Mediterrània es troba la Polynesia, ambientada en aquest lloc i amb moltíssima vegetació. La seva atracció estrella és el Tutuki Splash, una barca que baixa per una rampa amb molta velocitat per acabar estavellant-se amb l'aigua, aixecant-la i que arriba a mullar a la gent que és a prop. Després de la Polynesia es troba la Xina on hi ha la muntanya russa estrella del parc: el Dragon Khan. Hi és des de la seva inauguració, al 1995, i té 8 rínxols on et poses cap per avall. Al costat de la Xina hi ha Mèxic. Aquí és on dinarem, ja que té un restaurant super gran. A Mèxic es troba l'Huracan Condor, una atracció on et posen a 100 metres d'altura i després et deixen caure.
Per últim hi ha l'Oest, la zona més gran de PortAventura. Aquí hi ha la Stampida: una muntanya russa de fusta i que té unes baixades molt fortes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada