Medi Social

dijous, 23 de febrer del 2012

Una setmana de carnaval

Vanessa, 6è A
A la nostra escola durant una setmana havíem de venir disfressats cada dia amb alguna cosa diferent. El dilluns, amb els mitjons per damunt dels pantalons; el dimarts, amb divertits pentinats; el dimecres amb davantal; el dijous amb corbates o/i ungles pintades; el divendres només per la tarda venir disfressats. Tots portaven disfresses diferents.
Al dia següent, és a dir, el dissabte un altre cop vam venir disfressats i van donar xocolata i van posar música. La festa va començar a les 10:30 i va acabar a la una del migdia, hi havia nens que jugaven, d'altres que ballaven i d'altres que s'avorrien. Aquesta festa la va organitzar l' A.M.P.A. per als nens de la nostra escola. MOLTES GRÀCIES A.M.P.A.!.
Però la festa de carnaval no es va acabar, per la tarda hi havia una altra festa darrere de l'Ajuntament. La Karla, en Jose Luis, l'Aleix i jo vam anar tots junts a la festa però quan vam arribar, vam tenir una decepció perquè era molt avorrit i ens en vam anar a berenar. Després vam escoltar la música i vam tornar; tot havia canviat, hi havia música  moderna i ens vam trobar l'Ismael, en Nicolás, l'Alexandru, la Sandra, la Mafanta i la Rosanna (la mare de l'Ismael). Estàvem tots ballant i divertint-nos. Després vam anar al Caprabo a comprar alguna cosa per beure i vam anar al passeig on vam beure i descansar. Després vam veure l'arribada d'en Carnestoltes, va fer un discurs (el seu vocabulari no era gaire adequat, hi havia nens petits). Al final vam pujar a l'escenari a ballar. Ha sigut un carnaval supermarxós i divertit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada