Medi Social

divendres, 27 de maig del 2011

Furious Bacco.

Nabil i Mohamed
Quan vaig anar a Port Aventura amb el col·legi vam esmorzar a la font. Després vam anar a la Xina. Quan es va quedar parat tot Port Aventura, jo estava en una atracció de gronxadors.
Després vam anar a Mèxic on vam dinar i al final vam anar a la Mediterrània i a la Polinèsia on em vaig muntar dues vegades a unes barquetes on se'm va mullar la motxilla.
Després vaig muntar al Furious Bacco, era molt ràpid i també molt divertit. Després vam tornar cap a casa.

Dragon Khan

Raul i Fatoumata, 6è. A
L'atracció del Dragon Khan és boníssima però a vegades pot haver-hi errors en la maquinària.
Nosaltres hi vam pujar, hi havia molta cua, i ens vam estar esperant una bona estona. Quan vam muntar estàvem molt nerviosos i a sobre se'ns va parar l'atracció quan estàvem a punt d'acabar i vam estar quasi mitja hora esperant que arranqués un altre cop.
Quan vam baixar li vam dir a tots el que ens havia passat.

Huracan Condor


Anna Brunet Gibernau, 6èA
Ahir vam anar a Port Aventura i el primer que vam fer la Tania i jo va ser pujar al Huracan Còndor; després d'estar 1 hora esperant a la cua per fi vam pujar.
Els seients eren molt incòmodes. Al principi no era res però quan vam pujar fins a dalt de tot feia una impressió que no podies ni obrir els ulls! Vam passar molta por, va ser tan impressionant i tan ràpid...!, però mai oblidaré aquest dia. Que divertit!

Tania Sanchez Serra, 6èA
El dia 26 de maig va anar la classe de 6è a Port Aventura i ens ho vam passar molt bé, però la atracció que tothom deia que pujaria era... el GRAN Huracan Condor que quasi ningú hi volia pujar però l'Anna i jo sí que hi vàrem anar. Una cosa que no ens esperàvem era que hauríem d'esperar una hora de cua per poder pujar. Encara que ens vam haver d'esperar una hora hi vàrem pujar i sense colar-nos!

Després d'aquesta experiència tot el dia va anar genial!!

Que guai és Port Aventura!

Mafanta, 6è B1
Hola, amics i amigues, ahir dia 26 de maig vam anar els meus companys, els meus professors i jo a Port Aventura! Un lloc fantàstic! Vaig pujar 3 vegades a la Mina amb la Mireia, la Jade, la Mariona, la Laura... Em va agradar molt, es van fer unes fotos que eren molt divertides, després vam dinar a restaurant de Mèxic, vam menjar pollastre, macarrons, danet i cocacola amb gel.


Pau, 6è A

El dia 26 de maig del 2011 vam anar a Portaventura. Va ser molt guay, primer vaig pujar al vaixell, després vam anar a la Xina i tothom corria per pujar al DRAGON KHAN. Jo vaig arribar pel mig però vaig veure els meus companys que estaven endavant i em vaig colar. Al cap de poc temps vam anar a les voladores, després vam anar a Mèxic i em vaig pujar a totes les atraccions. Després vam anar a la Mediterrània on hi havia el FURIUS BACCO, la millor atracció de Portaventura.

Ester y Ylenia, 6èA
El 26 de maig de 2011 els de 6è vam anar a Port Aventura. L'Ester, la Fatu, la Fanta, la Judit, en Joan, en German i la Ylenia vam pujar a una atracció que es diu Yucatán. La Fatu, en German i la Ylenia van pujar junts, l'Ester i la Fanta juntes i en Joan i la Judit junts. La Ylenia, la Fatu i el German quan va començar l'atracció a funcionar va agafar velocitat i la Fatu li va fer uns quants cops a la pobre Ylenia i a part de tot això ho vam passar molt i molt requete-molt bé.

El Templo del Fuego



Jose Carbó, 6eA
El Templo del Fuego és un espectacle que hi ha a Port Aventura, a Mèxic que per uns minuts et transformes en un explorador en unes ruïnes molt antigues buscant un tresor desafiant al déu del foc. Primer comences buscant l'entrada per arribar fins al tresor fent un puzle amb pedres. Quan encaixen s'apaga la llum i molts ulls vermells ens miren. Després encaixa l'última i molts esperits pugen per la paret fins al sostre on surt una calavera gegant i s'obre la porta. Caminem i ens posem a buscar el tresor, quan el trobem comença a sortir foc per tot arreu. El déu del foc no volia que li traguéssim el tresor i per últim surten esquelets de sota l'aigua i el terra baixa i et dóna un bon espant.

Tutuki Splash!!!!

Rocio i Judith, 6è A
Ahir els de sisè vam anar a Port Aventura d'excursió. Una de les atraccions on vam pujar va ser el Tutuki Splash! És una atracció d'aigua molt gran on estàs en un volcà molt xulo i et tires per unes rampes i et quedes tot xop. En el túnel per on passes hi ha al sostre un milió de xiclets enganxats. Una nena que hi havia a la barca en va tocar un! Quin fàstic! Quan tocava la baixada gran tots els que anàvem a la barca vam cridar...Cinthya!!!!!! (És una nena que se n'ha anat del cole) Quan va baixar tots estàvem tant mullats que teníem fred.

dilluns, 9 de maig del 2011

Maqueta RÀDIO SOLIVA

Els alumnes de 6è, a l'àrea de llengua castellana, aquest segon trimestre hem realitzat un projecte que porta com a nom RÀDIO SOLIVA. Com diu el nom, hem treballat diferents aspectes de la ràdio: història, funcionament, curiositats, persones que hi treballen... El primer dia vam visitar l'emissora de Ràdio Blanes, i aquesta visita ens va servir molt per veure com treballen els autèntics professionals.
Aquesta és la maqueta del nostre magazine, format per notícies, anuncis, recomanacions, entrevistes... i molta molta música!! Esperem que el més aviat possible estigui muntat tot el programa i que us ho passeu d'allò més bé escoltant-lo!


Maqueta RÀDIO SOLIVA by Israel Martínez

dijous, 5 de maig del 2011

Educació Vial

Sandra Wally, 5è B
Aquest curs de 5è ens ha tocat educació vial a les dues classes A i la B. Dos o tres dies de cada setmana, venia a la classe a explicar-nos coses sobre educació vial: les senyals, com hem d'anar pel carrer, com han de circular els cotxes per la carretera, i també com hem d'anar amb la bicicleta.
Un dia vam anar totes dues classes amb la bicicleta i molts nens van caure pel camí. Ens van fer donar tota la volta fins a l'estació. Allà ens havien preparat un circuit on hi havia: senyals, semàfors, stops i més coses. Després vam anar al costat on hi havia un altre circuit diferent amb pujades, pals per passar pel mig, una tauleta que amb un pal per agafar-lo i posar-lo en una altra tauleta que hi havia.
Encara ens tenen una altra sortida preparada, però aquesta vegada no anirem en bicicleta sinó que anirem fins a l'estació en autocar, després l'autocar se n'anirà i més tard ens vindrà a buscar allà. Aquesta vegada farem karts que poden ser molt perillosos, hem d'anar en compte. Espero que ens ho passem tan bé com amb les bicicletes.
Aquí podeu veure el reportatge que en va fer BlanesTV
.