Medi Social

dijous, 5 de maig del 2011

Educació Vial

Sandra Wally, 5è B
Aquest curs de 5è ens ha tocat educació vial a les dues classes A i la B. Dos o tres dies de cada setmana, venia a la classe a explicar-nos coses sobre educació vial: les senyals, com hem d'anar pel carrer, com han de circular els cotxes per la carretera, i també com hem d'anar amb la bicicleta.
Un dia vam anar totes dues classes amb la bicicleta i molts nens van caure pel camí. Ens van fer donar tota la volta fins a l'estació. Allà ens havien preparat un circuit on hi havia: senyals, semàfors, stops i més coses. Després vam anar al costat on hi havia un altre circuit diferent amb pujades, pals per passar pel mig, una tauleta que amb un pal per agafar-lo i posar-lo en una altra tauleta que hi havia.
Encara ens tenen una altra sortida preparada, però aquesta vegada no anirem en bicicleta sinó que anirem fins a l'estació en autocar, després l'autocar se n'anirà i més tard ens vindrà a buscar allà. Aquesta vegada farem karts que poden ser molt perillosos, hem d'anar en compte. Espero que ens ho passem tan bé com amb les bicicletes.
Aquí podeu veure el reportatge que en va fer BlanesTV
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada