Medi Social

dilluns, 18 de juny del 2012

Fem vídeos

Els alumnes de 6è han fet per parelles els seus primers vídeos.
Primer van triar el tema i van buscar-ne informació a internet. Un cop elaborat el text, va començar el procés que més els va costar: la gravació d'aquest text amb l'Audacity. Llegien els diferents paràgrafs i els desaven com a arxius mp3.
El pas següent va ser buscar imatges que expliquessin el que es deia a cada paràgraf. El programa Songr va ajudar a trobar música per a la banda sonora.
L'últim pas, el que més van gaudir, va ser l'edició del vídeo: van afegir les imatges, els títols amb alguna animació, la veu gravada, el text o la banda sonora, les transicions entre els diferents clips i finalment els crèdits amb el seu nom.
Aquí us en mostrem sis:
1) Els conills. per Giuliana i Agustina.

2) L'Empire State Building, per Ismael i Sandra.

3) La fura, per Alícia i Alyssa.

4) Gàmbia, per Mafanta i Blanca.

5) La tortuga, per Karla i David.

6) Records de l'escola, per Manar i Mireia.

Esperem que us hagin agradat!

dimecres, 13 de juny del 2012

PortAventura

Ahir, 12 de juny de 2012, vam anar a PortAventura, era l'excursió de final de curs. Ens van acompanyar els nostres tutors, Eduard i Èlia, i l'Olga i en Paco.
No era una sortida com les altres: vam sortir a les 07:45 quan l'escola encara no estava oberta. A l'autobús tothom estava cridant d'emoció, alguns tenien por i d'altres estaven nerviosos. Pel camí vam veure el Shambbala, la muntanya russa més alta d'Europa i l'Huracan Condor, l'atracció de la caiguda lliure.
Quan vam arribar ens en vam anar directament a la Polinèsia a l'atracció del Tutuki Splash. Hi va haver un grup que no va poder pujar-hi perquè es va avariar. No vam anar a algunes atraccions perquè hi havia molta cua. Ens van agradar molt l'Estampida, els ràpids del  Grand Canyon.

Vam arribar a Blanes a 3/4 de 10 del vespre.
Ens ho vam passar genial!!!
 
Clica per veure totes les fotos