Medi Social

dilluns, 19 de desembre del 2011

Com se celebra el Nadal en el meu pais?

Ismael Santos Lirino,  Elias Marquez Mora,  6è B

En la República Dominicana y en Cuba se pasa mucho calor por Navidad. Es muy divertido porque todo el mundo sale a la calle y baila baxata, merengue, salsa y regueton.
La comida tradicional en esta época en la República Dominicana és: arroz con alubias, fritos y los más tradicional un buen plato de pollo asado.
En Cuba, es: arroz con frijoles y lechón (cerdo), plátanos fritos, chicharrón (carne de chivo).


Això  és lo típic d'aquests països caribenys, però hi ha més coses i més menjar.

Les eleccions

 Manar i Mireia, 6è B
El dia 20 de novembre es van celebrar a Espanya les Eleccions Gernerals, i nosaltres, els de 6è, hem fet una presentació sobre el tema. El treball tenia dues diapositives, a la primera hi havia el títol, un escrit sobre les eleccions,  una taula amb el tots els noms dels partits polítics i els escons que tenien, i un diagrama de sectors. La segona diapositiva contenia un esquema amb els tres poders de l'Estat.

Excursió a Barcelona - 6è

Lucas, 6è B
El dia 7 de desembre vam anar d'excursió amb l'escola a Barcelona, al Museu d'Història i al cine Imax en 3D. Ens vam divertir, molt. Quasi tots els nens van cridar de l'espant perquè tota l'estona sortien peixos grans que espantaven molt. Era un documental, la pel.licula es deia "SEA MONSTERS" i la pantalla era molt gran. Em va encantar el documental.

Alex i Bilal, 6è B
L'excursió a Barcelona va ser molt divertida. Vam anar al Museu d'Història, vam veure un documental de dinosaures i vam veure la Sagrada Família. Al Museu d'Història vam parlar de l'història dels segles XVI , XVII i XVIII. La pel·lícula es deia "Sea Monsters". També al bus vam veure dues pel.lícules: "Els 4 fantàstics" i "Kungfu Panda".

Nico i Nicolàs, 6è B
Per entrar al museu ens van fer posar-nos un adhesiu. Un guia ens va acompanyar a l'època dels segles XVI, XVII i XVIII. Alguns van fer un personatge: bandoler, bruixa, pagès i els seus treballadors, la Generalitat, el Rei i el seu virrei... Ens ho vam passar molt bé.



Clica per veure totes les fotos.

La tardor

Sheila i Sergio, 6è B
Els de sisè hem fet una presentació per parelles sobre diferents aspectes de la tardor. Hem parlat d'aquesta estació, de la castanyada, dels fruits de tardor, dels bolets, dels panellets, de Halloween... A cada pàgina hi havia un títol, informació i imatges.

dijous, 15 de desembre del 2011