Medi Social

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Vacances d'estiu formidables, yeaaaaa !!!

Bogdan Emanuel Ciobanu 6è B
Les meves vacances d'estiu van ser molt divertides encara que algun dia m'ho vaig passar de pena... Algun dia vaig anar a la piscina, a la platja, i un altre dia em vaig quedar a casa jugant a l'ordinador amb el meu germà però algun dia em vaig quedar de pedra amb les notícies de la... televisió. També vaig quedar-me alguns dies amb el meu amic Gabriel que tenia una...Nintendo, un ordinador, etc. M'ho vaig passar molt bé, cada dia baixava a baix a la piscina o al parc a jugar a futbol, a bàsquet i a tennis. També cada dia quan em llevava i em despertava anava a mirar la televisió. Cada dia jugava a l'ordinador amb el meu germà. Les meves vacances van ser formidables.

Les meves vacances


Aleix Chico Torres, 6è B
Sí m'han agradat les vacances. He anat al càmping d'Altafulla, he fet esport i m'he mullat a la piscina. Després he anat a Barcelona i a Blanes.
Han vingut els meus cosins i la meva cosina i després ha vingut la meva amiga i més tard ha vingut el meu amic i després han vingut el meu avi i la meva àvia i he anat a la platja.
I he anat als karts amb el meu amic Ismael de Barcelona i també hi he pujat amb la meva amiga Marta de Barcelona i he pujat a les atraccions amb el meu cosí Franc i amb la meva cosina Maria que són d'Agramunt.

Uns dies a la piscina

Lorena Higueras, 6èB
Era un dia d'estiu i feia molta calor. Jo i la meva cosina anàvem a la piscina municipal i tots el meus amics i la meva cosina es tiraven de cap i jo no en sabia. Ho intentava fer però em feia por, em tirava com una granota.
Però una vegada dintre de l'aigua vam començar a jugar i a nedar. Una setmana després ho vaig tornar a provar sense l'ajuda dels meus amics i em vaig tirar de cap. Per fi ho havia aconseguit, jugàvem per tota la piscina mitjana, anàvem a la gran, nedàvem i anàvem a la petita que l'aigua estava molt calenta i tornàvem a la mitjana.
Ens ho passàvem molt bé.

Les meves vacances d'estiu

Manar Ahbouch 6è B
Les meves vacances d'estiu han sigut molt entretingudes. He anat moltes vegades a la platja amb el meu pare, els meus dos germans i la meva germana. També he anat a la piscina de la meva tia.
He anat de viatge al Marroc. He anat a passejar a un parc molt i molt gran que està al centre de la meva ciutat de Marroc. Els meus pares em van comprar molts records. També jugàvem jo i la meva cosina a fet i amagar, també imitava al seu professor boig que es posava unes vuit jaquetes gruixudes a la classe. Un dia li va llençar el seu llibre per la finestra de la classe i moltes més coses gracioses. Vam muntar una piscina de plàstic en una altra casa que tenim, però estan molt a prop. Ens ho vam passar molt bé amb el meu germà petit plorant per l'aigua però perquè només té dos anys. La meva tia ens va venir a veure a la piscina i ens va dir que sortíssim al cap de poc perquè faltava poc per les vuit i jo i la meva cosina fèiem el Ramadà i havíem de menjar.

Les vacances

Bilal, 6è B
No m'han agradat les vacances. He anat a la piscina, també a la platja però no m'ha agradat.
Cada dia anava al parc per les tardes, i m'agradava jugar amb els meus amics. També vaig anar a la riera a una festa, i van fer música mentre caminàvem per tota la Plantera. Per la tarda van fer xocolatada i vam veure cotxes amb música.
He jugat a videojocs. He fet sumes, restes, divisions, etc... M'agrada més el col·legi que les vacances.

Les vacances


Gerardo Castro, 6è B
Aquestes vacances han estat molt divertides. He anat a Camprodon i després he tornat, he jugat amb els meus amics a futbol, Play Station 3 i he anat a la platja amb en Lucas, les seves cosines i la seva germana i ho hem passat molt bé.
He anat a un càmping amb tota la família, he anat a la piscina, he anat a la platja de Santa Cristina. He jugat a la plaça Molina i al camp de futbol i he anat a la Plantera a casa de la meva tia.
He anat a altres pobles i també a França a mirar Prats de Molló on hem passejat pel poble.
Espero que l'any següent també...

Les meves vacances

Alex Garcia, 6è B
Les meves vacances van ser bastant avorrides però a vegades divertides perquè venia un amic o un familiar. També vaig anar a la piscina i a la platja i a vegades m'agradava anar a casa dels meus amics. També vaig anar a MARINELAND: hi havia animals com els dofins, els pingüins, els lleons marins i les foques. Els dofins són molt divertits i són mamífers. Tenen un forat en el crani per respirar. Les foques tenen molt d'equilibri al morro, a vegades li tires una pilota i l'agafa.

Un dia a la platja


Mireia Flores, 6è B
Un dia vaig anar a la platja de S'Abanell, aquí a Blanes, amb les meves amigues. Érem quatre i portàvem una motxilla cadascuna, vam anar les quatre a l'aigua, i de cop i volta vam veure que no estaven les motxilles i ens vam espantar! I una amiga meva va preguntar, que si això era una broma i les tres diem que no. Ella va començar a plorar perquè portava el mòbil, les claus, i la càmera de fotos. I jo una mica perquè portava el mòbil i les claus i em vaig preguntar si ell sabia on vivia jo... Després vam anar les quatre a casa de l'amiga que li van robar la càmera de fotos, perquè vivia als Pins i li vam comentar a la mare que ens havien robat i vam anar a la policia a posar una denúncia. La policia ens va preguntar a cadascuna quin era el model del mòbil, com era, si les claus tenien algun clauer...

La Palomera

Èlia Rincón Bernat, 6è B
La Palomera és un lloc on hi ha molts crancs, peixos, meduses... És un lloc molt perillós, molta gent s'ha matat per saltar i donar-se un cop al cap.
Es diu que hi ha un pou que li diuen el pou de les monges: diuen que allà tiraven a les monges i es morien ofegades.
L'altre dia vaig veure a les notícies que un estranger es va ofegar a la platja per una rampa a la cama. Aquest any hi havia moltes meduses, en van agafar 4 o 5 i també estava molt bruta l'aigua.
Espero que el proper estiu no hi hagi tantes meduses i que l'aigua no estigui tan bruta. Amb els focs artificials sempre ha queda molt bonica.

Les vacances

Pau Martínez, 6è B
He anat al casal del tennis on fas natació, jocs, tennis, repàs i pàdel. En natació fem dues piscines de crol, d'espatlles, de braça i de lliure. En jocs fem pitxi, futbol, matar, mata-bolets i trote. M'he avorrit molt a repàs i he jugat molt a tennis i pàdel. Les regles de pàdel són que mentre la pilota no boti dues vegades, pots seguir jugant sense que et marquin un punt. Les raquetes de pàdel són petites, lleugeres i amb forats rodons mentre que les de tennis són grans, pesades i amb forats quadrats, o sigui, tot el contrari que les de pàdel. Una cosa ben curiosa és que a pàdel tens el revés amb una mà mentre a tennis tens el revés amb dues mans. Curiós, oi?

La Palomera

Alexandru Mihailov, 6è B
Jo cada dia vaig a la Palomera a saltar a l'aigua des de lo més alt. Un dia a la Palomera els meus amics i jo vam veure unes meduses molt grans. Eren de color marró, una de color blau i les altres blanques i liles, de marró molt fosc, com de color negre. Les meduses eren molt boniques, jo no tenia por.
Per la nit la Palomera és molt bonica. Per la nit hem anat de festa jo i les meves amigues a la Palomera. Vam fer una festa, amb música i llaminadures, la música era molt i molt alta, m'ha agradat molt la festa, la Palomera i les meduses i saltar de la Palomera de lo més alt.

Les vacances

Sheila Rodriguez, 6e B
A les vacances d'estiu hem jugat a la platja i també a la piscina. Un dia vam anar a Marineland. També vaig anar a Jerez a veure als meus cosins i cosines. Vam menjar un gelat i vam anar a Xipiona. Allà hi havia molta gent i una platja amb moltes roques punxegudes que feien molt de mal. El primer dia de col·legi vaig veure els meus companys i companyes.

Les meves vacances

Sergio Rabadan, 6è B
He estat tots els dies a casa del meu pare i de la meva mare i a casa de la meva àvia. He jugat a la PSP a jocs com al Monster Hunter United. Vaig anar a una casa rural de vacances amb el meu pare. Vaig veure els focs de Blanes i vaig anar a la platja. Vam jugar partits de futbol tots el dies i vam agafar ous de gallina i vam jugar a la consola. Vaig anar a la platja i vaig anar fins a la cinquena boia però jo volia anar fins a l'última.

Les meves vacances


Nico Pulido Nohynek, 6èB
Aquestes vacances hem anat a la platja i a la piscina del meu pare. A la platja a finals d'estiu, vam anar amb barca per Blanes. A Calonge, on el meu pare té la piscina, vam jugar a la pista de tennis que estava a prop de casa nostra. Allà a la pista de tennis hi havia una piscina molt gran que era d'adults i una d'infantil. Amb la meva mare quasi enfonsa la barca perquè corria massa, les onades eren molt altes i hi entrava aigua a la barca. En el mar hi havia moltes meduses gegants, aquell dia vam arribar a una cala que no sabíem el seu nom i allà ens vam banyar. Després vam anar a buscar una cosa per pescar calamars i ostres.

Les vacances

Dieneba Tounkara, 6è B
A principis de les vacances d'estiu me'n vaig anar a la platja, a Port Aventura i a França. Em vaig quedar a França 2 setmanes. Després quan vaig tornar de França em vaig trobar una caixa amb el meu nom. La caixa portava foradets, vaig obrir la caixa i vaig veure un gatet que li vaig posar Mickey de nom. Després vam anar a comprar roba per quan comencés el cole. I també vam comprar els llibres. El primer dia de cole vaig tornar a veure els meus companys i companyes. Ara som els més grans de l'escola però després anirem a l´institut, jo aniré al S'Agulla. Però encara som els més grans de l'escola doncs això vol dir que ens han de respectar a nosaltres i als profes.

Les meves vacances !!!

Sandra Wally, 6è B
Aquest any les meves vacances han sigut molt divertides. He anat moltes vegades a la platja, a la piscina i cinc vegades a Water World amb la meva família i ens ho vam passar molt bé. Vaig anar dues setmanes de vacances a la Bisbal a casa del meus avis. Vaig tenir molta sort perquè els meus avis em compraven tot el que jo volia i també van venir una cosina meva i un cosí. Sempre estàvem jugant amb uns amics del meu cosí. Després quan vaig tornar, just era el primer dia de la fira. Aquell mateix dia per la nit vaig anar amb els meus pares i em vaig muntar en moltes coses. El primer dia dels petards va ser molt divertit i l'últim dia també perquè després de veure els petards ens vam ficar a l'aigua i després vam anar a la fira. Aquell mateix dia em vaig quedar a dormir a casa de la meva millor amiga, l'Ainoa, i va ser molt divertit.

La tornada al cole

Ismael Santos, 6è B
La tornada al cole ha sigut molt alegre, no m'esperava que 3 nois nous anessin a la nostra classe però així sempre és la tornada al cole, perquè no és normal estar dos cursos seguits sense tenir un noi nou... Impossible! perquè cada any neixen més nois. Bé, tornem a explicar la meva tornada... Jo no m'he emocionat tant en veure els meus amics perquè els havia vist un dia abans en la festa de la Riera.
A l'hora del pati va ser com el curs passat i com tots el cursos (JUGANT A FUTBOL) i la meva classe va guanyar. Al final anant a casa meva per dinar em vaig trobar el meu amic Juan Luis i vam anar junts fins a la cantonada que divideix el barri dels Pins amb la Plantera.
Així és la meva tornada al cole. Espero que la vostra també sigui bonica.

Massacre a Oslo


Elias Marquez Mora, 6è B
Aquest estiu a Noruega un jove noruec d'extrema dreta va agafar un arsenal d'armes i va causar la massacre on van morir 60 persones i 89 van ser ferits. La massacre va començar amb un cotxe bomba que va posar el noruec al costat d'un parlament polític. Quan el cotxe va explotar van evacuar el parlament i van sortir tots a fora. Al cap d'una estona en una illa va començar a disparar a tot el que li passava per davant. Després de l'incident el president del Govern de Noruega va retirar els videojocs Call Of Duty, Batlefield i WOW del mercat i tendes de videojocs. D'això ja han passat 3 mesos i encara se segueix jutjant a aquest malfactor.

dijous, 20 d’octubre del 2011

Les meves vacances a l'hípica

Alexia, 6èA
Jo aquest estiu m'ho he passat molt bé, he anat a una escola d'equitació.
Jo tinc la meva euga preferida i es diu Jara i el meu cavall preferit es diu Boira, i a mi m'encanta muntar a cavall, estimo molt als cavalls.
Allà jo tinc molts amics i amigues. Sempre fèiem coses molt divertides: tir a l'arc, mini quads, anàvem al Water World... Ens ho passàvem molt bé.
I si trec bones notes els meus pares em compraran un cavall.

Les vacances

Júlia Bentancor, 6è A

El primer dia d'estiu vam jugar amb el meu germà al parc de la biblioteca. Després els altres dies de vacances vam anar a València a unes cabanes d'allà i ens ho vam passar molt bé. Vam anar a la platja i també hi havia piscina però el meu germà no volia sortir de la casa i els meus pares el castigaven. Muntàvem a cavall i el meu germà va caure com unes 1.000 vegades. No sabia muntar i jo tampoc. Va ser un estiu molt divertit.
Quan el meu germà va dir que no volia, el meu pare li va dir que aniríem a la zona de videojoc i va dir que sí de seguida perquè li agraden molt. Li va dir que era una sorpresa, s'ho va creure i quan va obrir els ulls estàvem a l'hípica per muntar a cavall.

Les meves vacances

Maite Girondo Domínguez, 6è A
Les meves vacances han estat molt divertides. He anat molt a la platja fins que me n'he atipat, he quedat molt amb les meves amigues i m'he connectat molt al facebook.
També he sortit molt en bici, he quedat amb la Karla per anar a la piscina i ens ho hem passat molt bé i ens hem tirat moltes vegades de cap...
I he anat molt a la parada de la Sasha a jugar amb ella, a anar a donar una volta i a comprar coses. El dia del meu aniversari en ho vam passar molt bé, després vam anar a la platja i vam anar amb un bumerang que no tornava mai fins que va rebotar en el braç de la meva mare i per poc li dóna a molta gent al cap. Aquest estiu ha sigut molt divertit i ha passat ràpid.

Les meves vacanses



Karla Carrera, 6è A
En les meves vacances m'ho vaig passar molt bé amb la Laura, la Laia, l'Ivan, etc.
He anat molt a la platja amb la Laura, a la Maite li agrada anar al canó perquè sempre volia anar-hi però jo no volia.
Amb la Maite, amb la seva mare, el seu germà i el germà de la Julia vam anar al Paradís del Vilar i m'ho vaig passar molt bé.
El dia de l'aniversari de la Maite va convidar a molta gent (a la Felina, a la Sasha, a una amiga seva i de la Sasha...) vam anar a la platja, ens vam posar a jugar fins que en Raúl va llençar el bumerang i el germà de la Maite va haver de ficar-se a l'aigua per agafar el bumerang.
També vaig anar a la piscina del meu germà amb la meva germana i el meu germà.

Les meves vacances

Alicia Fernández, 6èA
A les meves vacances d'estiu he anat cada dia a la meva piscina amb les meves amigues del pis. També he anat a la platja, al Mc Donalds, a comprar-me roba, a la bolera... He anat a Tiana, un poble petit, on estava apuntada a una hípica. Quan vaig anar a Mataró Parc m'ho vaig passar molt bé perquè mai hi havia anat, estava ple de tendes de roba, de sabates... Era molt gran! De vegades hi venia una amiga meva a casa i miràvem pel·lícules i tota la meva casa la posàvem molt desordenada. I em vaig passar mil hores parlant amb les meves amigues per telèfon. I en general, les meves vacances han sigut molt divertides.

Les meves imatges

Jesús Jiménez Panizo, 6è A
El primer dia de vacances vam anar la meva germana i jo a la piscina a les 10:00 del matí.
Durant les vacances va ser el meu aniversari, el 4 de juliol, el mateix dia que vaig celebrar-lo al cinema amb en Pau Martínez i el meu veí Iker. Vam veure "Transformers, el lado oscuro de la luna”. Després de la pel·lícula en Pau em va regalar les figures d'acció de la pel·lícula.
El 15 de juliol vam veure al cinema "Harry Potter i les relíquies de la mort (2 a part)".
En un dels meus videojocs preferits el "Kingdom  Hearts 2" em vaig passar en "sephiroth", el cap secret del joc tenia 15 barres. Vaig veure una peli molt bona que es deia "Final fantasy, advent of children”.
Al dia següent vam anar al MediaMarkt i la meva mare em va regalar pel meu aniversari un videojoc que es deia "Transformers, el lado oscuro de la luna”.
L'u de setembre en Pau em va convidar a veure "Green Lantern" i era molt bona.
L'Iker em va deixar el "Kingdom Hearts1" i jo li vaig deixar el 2 i ens va agradar molt l' intercanvi i encara jo tinc el seu i ell el meu. A finals d'estiu em vaig comprar un altre videojoc, el "Devil May Cry 3" (Els dimonis mai ploren 3). Estic molt feliç de l'estiu que vaig passar aquests any 2011, ara a tornar als estudis i a l'escola amb els meus amics però encara tindré el cap de setmana per jugar amb els meus amics i amb els videojocs. També torno al basquet.

Les meves vacances

Aaron Nicolao, 6è A
Les primeres vacances van ser a Màlaga amb el meu pare, vaig anar a la piscina i vaig caminar en el camí de Santiago de Compostel·la. Vaig anar a la platja, vaig veure el castell de Màlaga que era molt gran i vaig veure espases de l'Edat Moderna, armes, pistoles, canons, cartes antigues, escuts i armadures dels reis. Després vaig anar a Catalunya, vaig jugar a futbol i vaig anar a la platja.

Les meves vacances

Giuliana Pereira , 6è A
A les vacances he baixat al parc a les 4 de la tarda i he jugat amb globus d'aigua, també he anat a la piscina a les 11 i he tornat a les 6 de la tarda i he anat a la platja molts dies. La meva gossa va tenir cries, dues femelles i un mascle i els havíem de regalar. Els vam posar noms: un es deia Lluna, Estrella, Duquessa, Joan. Al matí m'aixecava a les 12 del matí, veia els dibuixos animats i dinava. Vaig convidar a la Sofia a casa meva i vam jugar a la DS i vam jugar a l'amagatall a les fosques.
Vam baixar al parc i vam fer un tipus de proves i per poc em faig mal. I també vam anar al cine i vaig veure "L'origen del planeta dels simis".

Les meves vacances


Raúl Nicolás Pina, 6è A
En les vacances, sempre sortia al carrer amb els amics, també anava a la piscina amb el Juan, perquè el convidava, anava amb la meva mare, el meu pare i de vegades amb el meu germà Xavier. Quan anava a la riera de vegades convidava a anar a casa meva a en Juan, o sinó ell a mi, només a ell i a l'Àlex. Quan ens avorríem de la riera anàvem a la plaça del col·legi, i si no teníem ganes de baixar, l'Àlex o en Juan ens convidaven a casa seva. Un dia em vaig quedar a menjar a casa l'Àlex i jo vaig convidar un dia a quedar-se a menjar a casa meva a en Juan. Jo només convido a en Juan, i a l'Àlex a quedar-se a menjar, i quan em vaig quedar a menjar a casa l'Àlex en Juan es va portar la seva PSP i vam jugar molt, vam jugar al quarto fosc, amb l'Àlex i en Juan. Ens amagàvem molt bé, per exemple: sota el llit, sota l'ordinador, en els mobles i en l'armari, ho vam passar genial aquell dia. Un altre dia vam anar en bicicleta amb el germà d'en Juan, jo, l'Àlex i en Juan, vam pujar la pujada de la Plantera Alta.

Les meves vacances

Pedro , 6è A
Les meves vacances van ser molt divertides, vaig anar a la platja amb els meus pares i vam veure una medusa. Cada dia anava a jugar amb els meus amics al parc i jugàvem a pilota, i anàvem a comprar caramels. També he llegit 2 llibres: “Lo que los jovenes preguntan” i “Prestemos atención al libro de Jeremias”. Anava a dormir a la 1 de la nit i m'aixecava a les 11. Cada dia mirava la tele. Em van comprar bambes noves i un rellotge nou i em compraran uns pantalons. Jo visc a la plaça Medellin, a la Plantera.

Les meves vacances

Agustina Otero Garcia, 6A
En les vacances vaig anar a la platja amb les meves germanes i vam trobar crancs ermitans.
Un dia vam portar el meu conill a un camp ple de gespa i va deixar el camí per on havia passat perquè se l'havia menjat i va acabar ple de bitxos. En les vacances també vaig jugar a l'ordinador, també ens en vam anar a Arbúcies i vam jugar a la pilota. Al final de les vacances vaig anar a una festa de la Plantera i ens vam divertir molt amb el fum.

Les meves vacances


 Juan Núñez, 6è A
A les meves vacances anava a jugar al carrer amb els amics. Quasi sempre anava amb en Raúl a la riera i a la plaça del col·legi a jugar a futbol o al bote-bote. De vegades anàvem al centre de Blanes amb els meus amics, l'Alex i en Raúl. O si no anàvem tots a casa meva o de l'Alex i ens emportàvem la PSP i ens connectàvem al mateix joc. De vegades anàvem amb la bicicleta tots junts i el meu germà i jo anàvem al Passeig de Mar i a la Plaça dels Esports i ens quedàvem jugant a futbol o al bote bote. Després ens en vam anar a la pujada de l'ambulatori.

Les meves vacances

Mafanta Jaiteh, 6è A
Jo no he anat de vacances però ho he passat molt divertit. Vaig anar de rebaixes i em vaig comprar moltes coses. Vaig anar comprar al: Stradivarius, L'emule, Shana, AlParis i al KemcoShoes. Em va agradar molt, també vam fer la festa del xai, i vaig guanyar 60 euros. Al dia següent vam anar a comprar el material. També vaig anar a la platja i a la piscina del cap del meu pare. Les meves vacances van ser molt divertides i em van agradar molt. Vaig conèixer a molta gent de diferents pobles i de diferent països, vam anar de festa i molt més.