Medi Social

dimecres, 15 de juny del 2011

Jornada esportiva a Pineda

Giuliana Pereira, 5è A
Ahir els de 2n i els de 5è vam anar a Pineda de Mar amb nens d'altres escoles. Vam anar a la platja perquè hi havia molt d'espai. Vam fer molts jocs.
En el joc del mocador-pilota havíem de conduir la pilota amb els peus, en el tennis ens havíem de passar la pilota amb la raqueta, en un altre havíem de saltar la pilota i després passar-la per damunt, també ens havíem de posar una samarreta mullada amb aigua de mar i anar corrents a tocar l'aigua... A futbol havíem de marcar un gol a la porteria del contrari, més enllà havíem de fer nosaltres una figura i que la mirés la professora, també havíem d'encistellar un disc en una porteria, havíem de tirar a les bitlles catalanes i en el descans, havíem de beure aigua i descansar.
M'ho vaig passar molt bé.
Aquí sota podeu veure les fotos... No us perdeu el vídeo! Cliqueu aquí per veure'l.

dimarts, 7 de juny del 2011

Educacio Vial

La Festa d'Educació Vial per a les classes de 5è de les escoles de Blanes s'ha fet al poliesportiu vell ja que el temps amenaçava pluja. Hi va haver una actuació musical, un bon berenar i premis (bicicletes, cascs...). Felicitem a la Policia Municipal per la seva organització. Aquí veiem les fotos que vam fer...

No et perdis el vídeo que va fer BlanesTV.

dimecres, 1 de juny del 2011

F.C. Quatre Vents

Dayro Sanchez
El dia 21 de maig vam anar a jugar un torneig a Porqueres. Hi havia 16 equips de futbol. El més bo era el Baix Ter.  L'equip del Xevi vam quedar 6-3, ens van guanyar. Després vam jugar contra el Bonmatí i vam empatar 0-0, després vam jugar contra el Tordera i vam guanyar 5-0 i vam passar a semifinals. Vam jugar contra el Porqueres i vam perdre 3-2 i es va acabar. Vam quedar tercers del torneig i vam guanyar copa.

Els millors professors del món!!

Mafanta Diakite.
Hola! Sóc la Mafanta i vull donar les gràcies a tots els professors que ens han cuidat des de p-3 a 6è. Encara me'n recordo de tots els tallers i jocs que vam fer amb: la Isabel, la Pilar, l'Anna Amor i la Roser, la millor de totes ¡t'estimo Roser! Espero que quan anem a l'institut em recordeu. Un petó molt fort!

El dia més divertit de tots

Abdelali.
Hola el dia de Port Aventura jo no vaig anar però vaig anar amb el meu pare, la meva mare, el meu germà i la meva  germana a Mc'Donald. Hem anat perquè el meu germà anirà a Marroc al dia següent. Després vaig anar a un parc. El dia era molt divertit i hem comprat moltes coses, a la tarda vaig tornar a casa a les 9:36 i de veritat era molt divertit.

Water World a 3 €


Sergio Pascual, 6èB
El pròxim cap de setmana del dia 11 i 12 anirem a Water world: jo, en Kevin Aparicio, Dayro Sanchez i Bryan Vega (PICHU) perquè ens han donat entrades i per entrar només haurem de pagar-li 3 euros a en Xavi que és el delegat del projecte del dia dels periquitos a Water World. Anirem en autobús amb un major d'edat que es diu Vicente Valero. Després de passar tot el dia a Water World ens en anirem a les 8. Esperem que no passi res aquest dia.

Barrio Sesamo

Daniel Castañon.
El dia 26 de maig vam anar a Port Aventura. Un lloc que ens va agradar a tots va ser la gran novetat del 2011 de Port Aventura Barri Sesamo és una nova zona. És molt imaginària i està el mini Huracà Condor. Mola molt, has d'utilitzar la nostra força. També estava el Dragon Khan en petit. Al lloc on vam anar a menjar, el mexicà, era un restaurant on hi havia un escenari on els mexicans ballaven i cantaven. A la tarda vam anar a les atraccions d'aigua als tronquitos... Després vam anar a l'atracció més forta de Port Aventura: Furiós Baco. Després tots estàvem cansats i alguns nens i nenes van aprofitar les dues hores de viatge per dormir de lo cansats que estàvem. Gràcies profes!!!

Festa Amb Els Meus Amics

Un dia vam tenir un torneig amb el meu equip de futbol a Porqueres. Aquell dia va ser molt interessant, vam jugar contra varis equips i eren d'altres divisions (3,2,1). Se suposa que eren millors que nosaltres però no ens vam deixar guanyar i tot i així vam quedar 3 i tots estàvem contentíssims de lo que havíem aconseguit tots nosaltres ens pensàvem que hi havia copa per al 1, 2 i 3 però al final no van donar res o almenys a nosaltres i al final ens vam dutxar i vam quedar per anar a la platja i jo quan vaig pujar a casa meva em vaig tirar al llit i a dormir zZzZzZzZzZz.... xDDDDD xP

Va ser uns dels millors dies xD

Sesamo aventura


Fàtima Konateh Taveras 6b1

El dia 26 de Maig vam anar a Port Aventura. A mi em va agradar molt una atracció, era com un mini Huracà Condor es tractava d'anar pujant amb una corda i després baixar ràpidament. Era molt guai perquè fèiem carreres. Quan es va acabar vam anar a una atracció d'aigua, havíem de pujar en uns peixos i hi havia uns volants que havíem de conduir i primer anàvem lent i després ràpid. Va ser molt divertit i vull anar-hi una altra vegada.

A los bolos!!

Mohamed El Benchrif.
El dia de Port Aventura jo no he anat al parc i vaig anar als "bolos". També vaig agafar la bicicleta i vaig anar a llocs molt llunyans i divertits i per últim vaig anar al camp de futbol del Blanes. Encara que no vaig anar a Port Aventura va ser un dia divertit.