Medi Social

divendres, 18 de març del 2011

Un dia amb les tres bessones

Va de tres bessones que en realitat són dolentes, la nena bona, la Júlia, fa un truc de màgia perquè les tres bessones surtin del seu llibre però el truc no li surt bé i va al món de les tres bessones. L'arribada de la Júlia no els agrada molt i llavors tracten malament a la pobra nena.
Elles van a parlar amb ella i juguen a fet i amagar la nena s'amaga i després no la busquen i elles s'adormen mirant la tele. Al dia següent la Júlia les desperta tirant aigua i les tres bessones la fan fora, ella troba la vareta i se'n va a casa. La nena tira el llibre de les tres bessones a la paperera.

El cásting peligroso

Es una historia muy divertida. Si la veis seguro que no os podréis aguantar
la risa. Sale casi de todo, pelucas, sustos, peleas, etc.
Si os fijáis hasta salen cosas hacia la cámara.
Es una película con mucha gracia. Miradla!.

Los marcianos del futuro

Esto es un vídeo llamado "Los Marcianos del futuro"creado por: Adrian, Alejandro, Pau, Xavi y Petar. El vídeo está inspirado por la larga historia de los marcianos.

Vaya niñas!!!!

Los de sexto A hemos hecho un trabajo de teatro para expresión escrita donde por grupos nos teníamos que inventar una obra de teatro. Las nuestra es de dos niñas muy traviesas y su profesora. La profe al final tomará una decisión muy inportante. ¡VER EL VIDEO!

Un dia en el parque

Els de sisè A, a expressió escrita, vam fer un treball de teatre, això és una mostra del que vam fer.
 Es titula "Un día en el parque". Es tracta d'uns nens que estaven jugant a futbol i la pilota se'n va anar lluny. Un nen la va anar a buscar i de sobte el van raptar. Continuarà... mira el vídeo!

Les nenes despistades

Aquesta és una petita actuació que havíem de fer per expressió escrita, la protagonitzem en Germán, la Silvia, la Ylenia i jo, la Judith.
Tracta de tres nenes que es troben al parc i van a comprar "xuxes" (llaminadures), i de sobte un home vell i malvat els ofereix llaminadures gratis. Les llença a terra i els posa un tros de cinta a la boca. Les nenes s'aconsegueixen alliberar i li donen un cop al cap del segrestador. Al final tot s'arregla, el segrestador els demana perdó i elles es fan famoses.

divendres, 11 de març del 2011

Els dibuixos

Fatima Sabri, 5è B
Els  nens i nenes de 5è B, la nostra classe, vam fer un dibuix de com som, Vam dibuixar i pintar a qui volíem i després vam enganxar els dibuixos a la paret. I tothom va estar content perquè els dibuxos eren bonics.

Carnaval a Blanes

Èlia Rincón i Dieneba Tounkara, 5è B
El carnaval de Blanes va ser espectacular, van sortir 35 carrosses i n'hi havia algunes de molt curioses. Van sortir fades, escriptors, Lady Gaga, vampirs, Bob Esponja, la Bella i la Bestia... La carrossa del meu cosí Jordi i la meva amiga Alícia va quedar setena amb 143 punts. La primera va ser Òstia quina colla! amb 184 punts.

El carnaval


Alexandru i Sheila, 5è B
Jo he vist a molta gent del meu col·legi. Hem vist a l'Alícia. També hem vist a la Mireia. Nosaltres ens hem disfressat d'àngel de la mort i de bruixa. Ens ha agradat molt. Hi havia moltes carrosses boniques. La carrossa que més ens ha agradat és la número 30. La de la meva companya és la carrossa 27. Hi havia molta gent a les carrosses ballant i tirant coses com caramels. També tiren confeti i ens n'hem posat fins el cap.

Formigues amb arròs


Nico Pulido i Nicolás Rodriguez 5è B
No us penseu que és una broma!
Les formigues fregides amb arròs són un plat típic de l'est del continent asiàtic. Aquest plat és molt senzill de fer. Jo sempre que m'avorreixo a educació física a la pista menjo formigues crues.
Les formigues amb arròs, també queden molt bé amb condiments picants. Per menjar-les primer s'arranca el cap on té l'acid fòrmic. Una vegada tret el cap ja es pot menjar. Bon profit!

El Carnaval de Lloret de Mar

Ismael Santos Lirianos, 5è B
El carnaval de Lloret de Mar va ser molt divertit. Jo el vaig anar veure el diumenge al matí, hi havia més de 18 carrosses. Vaig haver d'anar amunt i avall perquè Lloret de Mar és molt gran. Vaig veure una companya de classe! Després vam anar a un bar que era mot lluny.
El dia anterior vam anar al carnaval del col·legi on jo vaig ser el rei del ball perquè jo ballo molt bé i sempre estic content. Us explicaré una història molt curta. Al començament del carnaval del col·legi estava avorridíssim però quan vaig arribar jo, la festa va començar.

El carnaval


Sandra i Elena 5è B.
El carnaval d'aquest any 2011, ha sigut molt divertit. Hi ha hagut molts balls i música, hem vist moltes amigues nostres desfilant. Unes d'elles anaven disfressades de fades i la seva cançó era . La cançó de la mano arriba cintura sola va ser la que va sortir més vegades.
Vam veure moltes carrosses de diferents pobles. Una de les carrosses que ens va agradar més va ser la de fades i follets. Van sortir 30 carrosses i totes eren molt divertides i llençaven caramels i confetis. Ens va agradar molt més que els altres anys.

Carnaval


Ainoa Bernabeu i Mireia Flores, 5è B
El dia 6 (diumenge) van fer la desfilada de les carrosses. La van fer al Passeig de Mar. Hi va haver molta varietat: música, balls... Va sortir molt la cançó de danza Kuduro. L'Alícia de 5è B va ballar en la carrossa de la Plantera. Anaven amb vestits diferents: fades, troncs... La carrossa es deia Colla amb bon rotllo. El seu motiu era Natura en moviment. Va quedar en el setè lloc. Totes les carrosses tiraven confetis. Va ser molt divertida!!!!!!!!

El carnaval


Matida i Àlex, 5è B
Aquest any hem fet una festa de carnaval al col·legi. Hem ballat, hem cantat i hem menjat molta xocolata. Ens hem diverit molt i també van venir molts nens i nenes d 'altres col·legis. Per la tarda hi havia una altra festa al pavelló municipal. Hi havia xocolata gratis i molts nens i nenes disfressats de princeses, vampirs, dràcules, pallassos i moltes coses més. Jo vaig anar de princesa i l'Àlex de dràcula. Ens ho vam passar fantàsticament bé. Ja estic molt impacient per anar-hi un altre cop.
És el millor any de la meva vida!!!

La setmana blanca era de vacances

Bogdan Manuel, 5è B

Hola, estimats amics, espero que us hàgiu divertit molt durant la setmana blanca. Jo m'ho vaig passar molt bé amb el meus amics, i vosaltres? La setmana blanca és una setmana de vacances, tant per als alumnes com per als professors. Aquella setmana és per descansar des del divendres. 
Vosaltres heu anat a la festa del carnaval? Aquesta setmana era la millor setmana per a mi, vaig jugar amb els amics... El dissabte vaig anar a la biblioteca, el diumenge vaig anar a menjar a casa del meu millor amic i un altre dia vaig menjar a casa d'una amiga del meu mateix bloc. I vosaltres? Què heu fet durant les vacances? Jo vaig jugar a bàsquet, vaig anar a la biblioteca, vaig anar al col·legi a jugar, etc.
Una setmana fantàstica!

Setmana Blanca

Lucas Fernando i Bilal Belleuzir, 5è B
La setmana blanca m'ho vaig passar molt bé. Vaig jugar al parc molta estona i també em van llançar molt de fang. M'ho vaig passar molt bé amb els meus amics i vam jugar molt a futbol, també vam jugar al matabolets. Vam anar al carnaval i em vaig disfressar de vampir sinistre. Va ser molt divertit, em vaig trobar als meus amics i vam ballar molt . L'Ismael va guanyar un concurs de ballar.

El carnaval.




Lorena i Manar, 5è B
El carnaval és el dia 6 de març (diumenge). A Blanes el dia anterior per la nit fan una festa de carnaval al poliesportiu, i al dia següent fan una desfilada per tot el poble. Hi ha molta gent disfressada per grups en comparses. Posen música per les carrosses, és molt divertit veure a tota la gent disfressada. Va disfressada de Shrek, de bruixes, de dames d'honor, de pirates, de fades, de papallones, de vampirs, Lady Gaga...

Carnaval!


Elies Marques Mora i Gerard Castro, 5è B
El carnaval és una festa brasilera que se celebra a molts països com Espanya. El millor carnaval és el de Brasil perquè hi ha moltes desfilades amb les dones amb unes plomes i amb uns barrets que també són de plomes d'ocells verdes o multicolors. Per això tothom diu que el carnaval de Brasil és el millor. També amb unes carrosses gegants on van personatges, dones i homes i també hi ha uns mexicans amb les guitarres que agraden a tothom, a mi i als meus amics.

Eleccions al Parlament de Catalunya

Mireia Flores i Ainoa Bernabeu, 5èB

Aquest és un treball que vam fer després de les eleccions al Parlament de Catalunya. Va ser la primera presentació que fèiem. La vam fer entre dos dies, ens va agradar molt. Ens ha quedat molt bé. Aquí us ensenyem el treball: