Medi Social

divendres, 21 de gener del 2011

Venècia, la ciutat flotant.

Rocío Bueno, 6è A
Un dels llocs més bonics dels món és la bella ciutat de Venècia, Itàlia. Potser serà perquè els seus carrers són antics o perquè té edificis de somni, però, per a mi ,lo més característic d'aquesta ciutat és que si mires per la finestra pots tenir l'aigua a la teva porta. Els canals de Venècia són característics d'aquesta ciutat, també el seu transport per a turistes i habitants, la góndola.
La ciutat està plena de llocs antics, com per exemple, ''La Plaza de San Marcos''. Total que si alguna vegada voleu anar a un lloc inoblidable, aneu a Venècia.

Les meves amigues

Jade Ly Lam 6è A
Jo tinc moltes amigues, l'Eva, la Mireia, la Rocio, la Mariona...
Totes tenen gustos diferents i totes tenen talents, defectes i qualitats. Elles em respecten i jo les respecto i normalment sempre estem juntes perquè ens estimem moltíssim. Lo millor és tenir moltes amigues de veritat i que no et diguin mentides i que comparteixin secrets.
Amb les amigues que jo tinc sempre ens divertim, passem moments bonics juntes i compartim tots els secrets. I quan em sento trista, sempre estan al meu costat i si alguna d'elles està trista, sempre estic al seu costat.

Modigliani

Alejandro Álvarez Illana, 6èA


Els alumnes de 6è vam fer un treball a plàstica sobre Modigliani un pintor italià, que va fer molts retrats de noies italianes però, Modigliani ho feia d'una manera diferent als altres pintors italians. Les retratava amb cares llargues, i semblava que sempre estiguessin tristes i desanimades. Modigliani va començar a pintar als 14 anys en l'any 1902 i va entrar a l'Institut d'Art de Venècia. Als 36 anys va morir en un hospital de Paris per culpa de la tuberculosi i l'alcohol.

Un dia d'estiu

Judith Ascanio Ariza, 6è A
Una vegada, durant el passat estiu, anava passejant amb la meva gossa i una amiga, quan de sobte vaig veure com la meva gossa s'estirava en una bassa plena de fang. La meva gossa és blanca però en aquell moment era de color marró.
La vam haver de ficar a la dutxa i per fi es va netejar.

Pissarres digitals

Pau, 6è A
Ens han posat una pissarra digital a la classe, la fem servir molt, sobretot per fer exercicis i veure vídeos. Quan les estaven posant feien molt soroll i a vegades ens n'havíem d'anar a un altra classe. Són quadrades, funcionen amb un ordinador i al sostre hi ha un vídeo-projector. També hi ha una espècie de boli que serveix com a ratolí però també serveix per escriure.

Pedregada a Blanes

Adrian Batista Álvarez, 6è A
Ahir per la tarda a les 8.00 va caure pedra a Blanes. Va ser molt maco perquè quasi mai ho fa.
Tot Blanes va quedar com si hagués nevat. El camp de futbol estava tot blanc, els nens com Yousef, Nabil, Raül... no van poder entrenar. No sé si podran guanyar vs Quart perquè no van poder entrenar per la pedregada.

Petar retorna al Youtube

Petar Ivanov Dimitrov, 6è B
Feia una gran estona que no feia algun nou vídeo en el youtube perquè tenia alguns problemes tècnics amb la meva vídeo-càmera que eren que la bateria s'estava gastant molt ràpid. Vaig estar 3 mesos que no vaig pujar vídeos perquè no podia trobar-ne una. Però això no és l'únic perquè no faig vídeos, el problema és que tampoc no tinc tanta voluntat com abans. Les meves ganes les vaig passar a un amic que com jo també té un canal al youtube que es diu glendor5555, però no tan bo com el meu clar. Si voleu visitar el meu canal cliqueu aquí: http://www.youtube.com/user/petardim88

Nadal

Saray Heredia, 5è B
El dia de nadal m'ho vaig passar molt bé. Quan em vaig despertar tenia molts regals.
Em van regalar un mp3, un coixí de la patito feo, una barbie sirena. Això jo no ho vaig demanar però em va agradar molt, i la meva madrina em va regalar... una colònia de la patito feo i un joc.
BON NADAL!

Pare Noel

Pau Martínez 5-B
El Pare Noel té una barba ben grossa i unes camisetes i pantalons vermells. També té un sac amb regals fantàstics que agraden a tots els nens i nenes, també és una de les persones més bones del món. El Pare Noel no només reparteix regals, sinó que també reparteix felicitat, amor i coratge als nens.

Les meves vacances de Nadal

Mari Trini Aguilar, 5è A
Les meves vacances de Nadal han estat molt bé, quasi tots els dies els he passat amb el meu pare, i per sort no me han portat carbó. Però de regals si que m'han portat: un portàtil, un mòbil, una wii ,roba, jocs de taula i diners.
El dia de Nadal me'n vaig anar amb la meva cosina Andrea, i hem anat a muntar a cavall.
Aquest Nadal ha sigut el millor de tots.

Les meves vacances

Jose Luis Ávila Luque, 5è A
Aquest Nadal he anat a jugar al parc de la biblioteca.
Vaig anar per jugar a futbol cada tarda, també anava amb en Sergi a jugar a la riera.
Aquestes vacances m'he divertit molt. Aquest any m'han regalat un ordinador.
I he anat al cinema a veure una pel·lícula.

Nadal

Julia Bentancor Paiz, 5A
El dia 24 de desembre vaig anar la casa dels meus oncles, vam estar jugant a la wii una estona , després a les 12:00 em van regalar molts regals: un mp4 i un CD. Després vaig anar a casa meva i em van regalar un mp5 i 2 CD més.

Les meves vacances

Alícia Fernàndez Álvarez, 5è A
Aquestes vacances han sigut molt divertides, he anat a molts llocs.
Els Reis Mags m'han portat la Wii, una televisió, roba i un ordinador. He jugat molt amb la Wii al joc de Mario Kart. També he anat els dissabtes al col·legi i he jugat molt.
Fa uns dies que ha començat el col·legi, de moment va molt bé. Cada dia jugo a futbol amb els meus companys. Aquest trimestre anirem a una excursió i també ens farem el carnet de bicicleta.

divendres, 14 de gener del 2011

Nadal 2011

Foto de BMX Monty 149 Jump NUEVAAdrian Braun, 6è A
8.888.888 regals em van portar els reis aquest any... És mentida sinó no estaria al col·legi. Ara toca estudiar el mateix rotllo com sempre. 
Primer el Papa Noel m'ha portat una bicicleta de saltar, la motxilla per al cole i un clauer del Barça de plata... Després els reis m'han portat una Wii amb el joc de Wii esports i Wii esports ressort, el Monopoli Revolution (és una mica rollo perquè és amb targetes de crèdit i no amb bitllets) i uns guants de la bicicleta de saltar.

Dia de Nadal

Joan Barroso, 6è A
Fa 2 dies que el col·legi s'ha acabat, tots els nens tenen festa i tothom té els seus regals. Però els delinqüents no descansen (alguns sí).
Tothom està amb les famílies, per divertir-se i menjar torró i cantar nadales.
Feliç Any Nou!!!☺☺☺☺☺

El nadal més car

Tadeo Lamaizón Paulís, 6è A
Aquest any els pares li han portat a tothom el que volia i jo crec que han sigut molt generosos els pares. A mi m'han portat molta xocolata, una colònia i uns mitjons. Això no és tot, ara ve el millor regal: el Call of Duty Black Ops amb una medalla de col·leccionista i amb quatre mapes de zombis. A mi m'agrada molt aquest joc. És de guerra i té coses molt rares, per exemple, hi ha nivells de zombis.

El dia dels innocents

Camila Rodríguez, 6è A.
El dia dels innocents és el dia 28 de desembre. El dia 28 jo estava en el msn i li vaig dir a una amiga que m'havia trencat el peu perquè havia caigut per les escales i la boja s'ho va creure el que li havia dit. Ella després em va dir: Sabies que no puc anar a casa teva demà perquè he d'anar a veure a la meva àvia que està a l'hospital perquè ha caigut i s'ha trencat el maluc. Després em va dir: Innocent!.
Una cosa que us diré: No feu cas quan és el dia dels innocents perquè després us diuen innocent. És lo que em va passar. És que jo estic més boja que un porc senglar, però això és broma. Jaja!!! ☻☻☻☻☻☻☻☻♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

El dia de Nadal

Ylenia Urbano Diez, 6è A
El dia de Nadal tothom menja torró, celebra el Pare Noel, el Caga tió, els Reis Mags... El Pare Noel i els Reis Mags deixen els regals sota l'arbre i el Caga tió caga els regals. Nosaltres els de 6è A hem fet unes figueretes de ceràmica per al pessebre del col·legi. I com em podia oblidar de la cavalcada dels Reis Mags...? També al col·legi hem pintat un peix que portava un barret del Pare Noel.
Bon Feliç Any Nou 2011 ☻,☺,♠,♣,♦,♥

El millor jugador del món

Nabil, 6è A
El premi al millor jugador del món el 2010 ha sigut per a Lionel Messi, que ja en té dos. El primer va ser el 2009 i el segon ha sigut el 2010. Ha sigut l'únic jugador de tota la història en guanyar dues pilotes d'or consecutives amb 23 anys.
Els tres aspirants que hi havia eren dos espanyols i un argentí: eren Xavi, l'Iniesta i en Messi.
De moment cap jugador espanyol ho ha guanyat.

Les vacances de Nadal

Mariona Coll Balado, 6è A
En les vacances de Nadal vaig anar a casa dels meus oncles de Sant Boi de Llobregat. Vam estar molt de temps en el cotxe però jo no me'n vaig enterar perquè estava dormint. Quan vam arribar tots els meus cosins de més o menys la meva edat m'estaven saludant des de la finestra del pis. Quan vaig entrar, tots em van venir a donar-me uns petonets perquè un dia abans era el meu aniversari!!☻El Pare Noel em va portar: la Wii, maquillatge, unes botes, jocs de la Wii... i una pila de coses!!☻Lo que més em va agradar va ser la Wii. Va ser un moment per recordar!!!

Nadal

Silvia Torres Cañadas, 6è A
Aquest Nadal ha sigut molt diferent pel temps. El temps era diferent. A cada hora anava a casa de la meva àvia que encara era més diferent. Tota l'estona anava a casa meva per veure l'altra família. Ens vam menjar el torró i vam celebrar el 2011. Després vam ballar i jugar, vam trucar als amics, a la família, als companys i ens en vam anar.

L'any nou

Petar Ivanov Dimitrov, 6è A
El 31 de desembre de l'any passat, a les 12,01 l'any s'ha modificat del 2010 al 2011 i amb això s'han demostrat moltes coses: alguns han fet el seu aniversari, d'altres han simplement celebrat el nou any. Alguns no estan contents de com ho han celebrat però jo he tingut un veritable bon any nou celebrant-lo amb la família i amics.

Nadal

Anna Brunet Gibernau, 6è A
Aquest nadal ha sigut molt diferent que els altres, amb mal de panxa però és igual !!! Però ha sigut divertit. Per Cap d'Any no et dic perquè t'espantaries. Però, el meu gos per Cap d'Any, tenia por dels petards, els collarets i els barrets.

El sopar més esperat!!!

Tania Sànchez Serra, 6è A
Tot l'any esperant, pares, mares, nens, nenes i a més avis i àvies, ansiosos pel sopar més esperat de l'any. La família es reuneix, els amics es truquen, rebem un munt de missatges però el que de veritat esperem tots és el moment de menjar el raïm i lo millor és que encara hi ha més dies de festa.

El nadal al col·legi !!!

Lorena Higueras Noguera, 5è B
Per nadal al col·legi fem festes: la xocolatada, el patge, l'amic invisible, el tió i moltes coses més. Als nens i nenes de l'escola ens agrada molt quan arriba el nadal i juguem tots junts. Ens agrada perquè a l'escola també celebrem el nadal i decorem el col·legi sencer. També ens ensenyen unes cançons i l'últim dia de col·legi les cantem. Tots els cursos canten, des de p-3 fins a sisè. Tots els anys venen els pares a mirar-nos cantar però aquest any no han pogut venir perquè plovia i a dins del gimnàs no hi cabíem tots. Però ens ho hem passat molt bé!!!

El dia de la cavalcada dels Reis

Dieneba Tounkara, 5è B
L'any passat en el 2.009 el meu pare va fer de Baltasar i em va portar molts regals, però aquest any en el 2.011 no podia fer de Baltasar perquè havia d'anar a treballar. Per això aquest any havia d'anar amb el meu germà i amb el meu cosí. Els reis em van tirar molts caramels perquè em coneixien pel meu pare. Vaig agafar molt caramels i m'ho vaig passar molt bé. I m'agradaria tornar-ho a fer. I també m'agradaria que el meu pare tornés a ser Baltasar.

La cavalcada

Èlia Rincón, 5è B.
La cavalcada era genial però va tardar una mica perquè els reis van estar agafant les cartes al port i a les 7 va començar la cavalcada. Vam agafar molts caramels. Estaven totes les butxaques plenes: les meves, les de la meva mare i les del meu pare.
Els nens i nenes van a dormir i els reis comencen pels més petitons a donar-los els regals.

Els Reis del 2011

Pau Robet Oda, 6èA
Aquest any els Reis m'han portat un piló de coses (però coses importants, eh). Si voleu us puc dir totes les coses que m'han regalat però potser tardarem molt. Bé, d'acord, sí que ho diré perquè sí que acabarem aviat. El que m'han regalat a casa ha sigut un Air hogs que és com un platillo volant que si detecta un objecte per sota d'ell puja. Lo segon ha sigut la camiseta del Barça però la camiseta crec que la de l'any passat. Lo tercer que m'han portat ha sigut a casa de la meva tia i tio i ha sigut roba (m'ha agradat molt però no ha sigut el millor regal). El quart ha sigut a casa de la meva àvia i el meu avi que ha sigut el joc de Sonic colours (per a la Wii). Després he anat a casa de la meva altra iaia i m'han portat el joc de pistoles tan famós Nerf i m'ha encantat. Després he anat amb la meva mare, el meu pare, el meu germà i la meva iaia a casa del meu altre tio i tia i no m'han donat cap objecte. M'han donat diners per ser exacte crec que 30 euros. Però lo que m'ha agradat més d'aquest nadal ha sigut estar amb la meva família.

Nadal


Gerardo Castro, 5è B
Hem fet uns dibuixos molts bonics i m'he divertit molt. Hem vist un vídeo de fi d'any i hem jugat molt a futbol amb els meus amics. He jugat a l'ordinador amb jocs de cotxes i molts més. Després he anat a Girona i m'han comprat un joc.

Feliç Nadal


Germán Rodriguez, 6è A
El dia de Nadal era molt alegre. Tots estaven contents amb els seus regals i les seves joguines. En el col·legi a plàstica havíem fet coses boniques com per exemple peixos amb barrets de pare Noel... També havíem fet figueretes de ceràmica per al pessebre. Havia vingut el patge a portar regals a la classe i a tot el col·legi. 
També he anat a veure la cavalcada dels Reis Mags que llançaven caramels i quan van arribar a l'ajuntament havien llançat caramels i peluixos...
Bon Nadal i Feliç Any Nou....♣,♥...=) 2011....

Llei antitabac

Raul Luque, 6è A
La llei antitabac a mi em sembla molt bé, perquè el tabac és molt dolent i quan comences no pots deixar-ho. A mi em molesta molt el fum, per això jo li dic als meus pares que quan fumin se'n vagin a la cuina o al balcó. Tampoc suporto que als restaurants quan estàs menjant sembla que siguis tu qui t'estàs fumant el cigarret perquè tens el fum al menjar.

Cap d'Any

Mireia Herrero Giralt, 6èA
Vaig anar a casa de la meva àvia a passar el Cap d'Any. Primer vaig sopar i després ens vam repartir el raïm però jo i la meva mare vam menjar olives perquè no ens agrada el raïm i van tocar las campanades. Després vaig ballar la música que posaven a la tele i seguidament vaig jugar molta estona i vaig guanyar a la meva família.

L'Any Nou!!

Eva Maria Gonzàlez, 6è A
El dia que vam menjar els raïms jo quasi m'ennuego perquè me les vaig empassar totes de cop! Més tard vam posar la televisió i vam veure que sortien moltes cançons i la meva família i jo vam començar a riure i a passar-nos-ho bé aquella nit tan especial. Al cap d'una estona vam sortir a prendre alguna cosa i també ens ho vam passar molt bé en aquella "mini festa"!!

Millor jugador del món, Messi

Adrian Batista Álvarez, 6eA

En Messi ja té dues pilotes d'or. És el millor del món. Potser pot guanyar una altra pilota l'any 2011. Messi ja va demostrar que és el millor del món en el partit del Barça contra el Betis. Va marcar tres gols, fins i tot va donar un pase per marcar a Dani Álvez. Però Pep el va substituir per Keita que també va marcar contra el Betis un gol molt maco a la Copa del Rei.

Viatge a Andalusia

Judith Ascanio Ariza, 6è A
Aquest nadal he anat amb la meva família a Andalusia, per conèixer el meu nou cosí i per anar al seu bateig. Vam estar-hi una setmana a la casa de la meva àvia on hi cabíem tots. Després d'estar tots els dies jugant a futbol, i del Cap d'Any, ens en vam anar cap a Blanes.

Gos mort

Alejandro Álvarez Illana, 6èA
Aquest matí veient la televisió, he vist dos homes que anaven en cotxe amb el seu gos darrera
en unes vies de ferrocarril. Ha sortit un home amb el gos i s'ha posat en les vies, llavors l'home quan ha vist que venia el ferrocarril s'ha apartat i ha deixat el gos perquè l'atropellés.
Al migdia ha sortit un altre cop la notícia i han dit que els dos homes que han fet això estarien 2 anys a la presó.

Messi , Pilota d'Or!!!!!!!

Xavi Rey Celiméndiz, 6è A
Lionel Andrés Messi el dia 10/1/11 va guanyar ''El Balón de Oro''. Tothom es pensava que seria Andrés Iniesta però Lionel Messi merescudament el va guanyar.
En Messi està molt content d'aquest premi i, com que estava tant content, quan va jugar contra el Betis en el Camp Nou el primer que va fer ell va ser compartir la pilota d'or amb el seus dos companys que també eren candidats, que eren Xavi Hernàndez i Andrés Iniesta. Finalment el que va fer va ser marcar-li tres gols al Betis i el Barça va guanyar 5-0.
Visca el Barça i visca Messi!!!!

Londres

Jade Ly Lam, 6è A
En les vacances de Nadal vaig anar amb la meva germana i el meu germà a Londres.
Vam fer moltes coses i una de les coses que vam fer va ser que vam anar a Madame Tussaud, que és un museu de cera. Després vam anar a veure dues comèdies musicals. Londres és molt diferent que aquí, les cases són d'un altre estil i feia molt de fred.
A mi Londres no em va agradar molt.

Concert especial de 6è


Rocío Bueno, 6è A.

L' últim dia d'escola el nens i nenes de 6è vam fer un concert especial on vam tocar els carillons, els metal·lòfons i els xilòfons. Cada grup de classe va fer una cançó, un va fer Jingle Bells, un altre una nadala japonesa, uns altres El noi de la mare i els altres una cançó de Berga. Desprès d'allò vam cantar: Les dotze van tocant, El noi de la mare, Josep diu a Maria i White Christmas. En Pau Robert, l'Adrià Braun i jo vam fer de narradors de la història.

Reforços d'hivern

Jose Carbó Cañizares, 6èA
L'equip blaugrana ha fitxat a un nou jugador per reforçar el mig camp, ha fitxat a un holandès anomenat Ibrahim Afellay. És un bon reforç per donar descans a molts jugadors blaugrana. Encara no ha jugat molts partits però és jove i pot tenir un bon futur com a futbolista. L'ex-capità del PSV està molt content per haver fitxat per un dels millors equips del món (per no dir el millor). L'holandès pot jugar de carriler o d'extrem.

La cavalcada

Matida Matilde Marena Chonte, 5è B
A la cavalcada de reis tothom hi va anar. Jo i la meva mare hi havíem anat amb la Yessa i l'Ansuman. Vam agafar molts caramels però havia costat molt.
Quan van arribar els reis mags el meu germà petit es va posar a plorar i jo m'estava rient d'ell i va plorar més quan tothom es va tornar boig agafant caramels, peluixos i sobre tot que a mi em van fer mal. A la meva germana i a mi ens van arrencar de les mans un peluix i una pilota.

Els Reis


Elena Ramírez, 5è B
A l'escola va arribar el patge a la nostra classe i ens va portar un joc que es diu: Pulsa el primero. Quina casualitat! A mi també em van portar aquest joc.
La nit del 5 de gener els nens i nenes de tot el món estaven nerviosos per veure l'arribada dels Reis i la cavalcada. Espero que hagin agafat molts caramels i que els hagin portat molts i molts regals. Feliç any nou!

Concert de nadales

Manar Ahbouch, 5è B
El dia del concert de nadales va ser molt divertit perquè aquest any han donat pistes de les cançons que cantarien i havíem d'aixecar el braç i sortien a cantar.
Nosaltres vam cantar dues: la de Jingle Bells i la de la pastora Caterina. Jo estava molt nerviosa. El concert va ser a la tarda. Quan tots els nens i nenes de tots els cursos van acabar de cantar van cantar els professors i professores.
M'ho vaig passar molt bé!

2011


Alex, 5è B
Aquesta festa ha sigut la millor que he estat del 2011.
El que m'ha agradat més ha sigut el regal de (PULSA EL PRIMERO) que ens han fet els reis.
Espero que el 2012 sigui millor que el 2011.

La nit dels reis i les vacances


Publicat per Bogdan Emanuel, 5è B
Hola, bons amics! Em dic Bogdan i us explicaré la nit de reis. Va ser mol divertit i estaven els tres reis Melcior, Gaspar i Baltasar i van tirar molts caramels la nit de reis. A mi m'han regalat una pilota de bàsquet.
També per vacances, la mala sort és que no va nevar, jo vaig anar amb una amiga, segur que vosaltres us heu trobat amics. Hi ha gent que posa coses per decorar tots junts els pisos.

El concert de nadal

Ainoa, 5è B
Aquest concert de nadal ha sigut molt divertit. No era com els dels altres anys. Hi havien dos nenes que estaven amb la Roser (la directora). Tenien un cub on hi havien sobres. Primer una de les dues nenes va agafar un sobre que hi havia dins. Aquell sobre l'obrien i posaven una part de la cançó. Després la classe que tenia aquella part de la cançó, aixecava el dit. Quan van aixecar el dit van dir la classe que li tocava cantar. Quan vam acabar de cantar tots, van cantar els professors.
Va ser molt divertit!!!

Nadal

Mireia Flores, 5è B
Al matí vam fer l'amic invisible i em va tocar la Matida Marena, em va regalar una llibreta amb un cor a davant.
Va venir el patge i ens va portar el joc: Pulsa El Primero, jo el tinc a casa i és molt divertit, després del patge vam menjar xocolata amb brioix, estava boníssim.
Aquest any ha sigut diferent que els altres anys, la directora, (la Roser) tenia unes ajudants. Eren dues nenes la Tania i la Gisela. Al final del concert vam ballar una cançó que cantaven els professors i després vam agafar el regal de l'amic invisible i ens en vam anar cap a casa.
HA SIGUT MOLT DIVERTIT!!! ESPERO QUE EL 2012 SIGUI AIXÍ !!! :)

Nadal

Lucas Fernando Eirin Otero, 5èB
Aquest nadal m'ho he passat molt bé. M'han portat dos jocs de la consola ps3, el "prein catxe" i el pro 2011 i els reis una pilota de la lliga. I també he anat a l'aniversari dels meus avis. L'aniversari dels meus avis l'hem fet a casa meva i hem jugat al just dance 2. En el concert de nadal vaig cantar la de Single Bells i la pastora Caterina i tots ens aplaudien com en l'obra de l'any passat que jo era el drac.

La xocolatada

Elies Marquès Mora, 5è B
La xocolatada és una tradició en la nostra escola. Es fa xocolata casolana i es posa en cubs i s'acompanya amb un brioix. El brioix és un pa de llet esponjós que s'acompanya amb xocolata calenta. És una xocolata esplèndida. Aquí us deixo una foto d'aquesta esplèndida xocolata.
Espero que us agradi tant com a mi.

Nit de Cap d'Any

Ismael, 5è B
La nit de Cap d'Any ha sigut la nit més emocionant de l'any 2010 menys la nit de fi de curs. A veure qui no s'ha menjat els dotze raïms! Jo dic: per què hem de complicar-nos tant la vida? És més fàcil veure la tele i dir: Feliç 2011. Us comento que cada any em diuen que en lloc d'anar endavant anem enrere.
Però no us fa gràcia menjar els dotzes raïms de cop? A mi sí, és molt divertit.
Al dia següent és com si no fos res, et menges les restes per dinar i ja està.

El dia de Nadal

Fatima Sabri, 5è B

Aquestes vacances han passat molt bé. Per Nadal vam cantar la cançó de la pastora Caterina i Cristmas Song. Això ens ho ha fet aprendre la senyoreta Dolors. El dimecres al mati vam menjar xocolata calenta amb pa i era boníssim. Era el millor dia de la festa de nadal.

Les nadales

Sheila Rodríguez Medina, 5è B
Les nadales han sigut molt divertides: hem cantat i ballat molt i hem menjat molta xocolata i el patge ens ha portat molt regals. A mi m'han portat una motxilla d'Antonella i la carpeta.

El patge

Alexandru, 5è B
Era el dia de la xocolatada i de l'amic invisible i com si no, el patge. El patge ha portat el joc que es diu "Apreta el primer". En la xocolatada hem menjat molta xocolata. A l'amig invisible m'ha tocat un estoig de Snoopy amb molts colors i retoladors, una goma i una maquineta. M'ho he passat molt bé i he jugat molt amb els meus amics i també he cantat 2 cançons: una que es diu La pastora Caterina i Jingle Bells. M'ha agradat molt.

L'últim dia d'escola


Nicolás Pulido Nohynek, 5è B

En l'ultim dia d'escola, pel matí vam menjar xocolata, també va venir el patge i ens va donar el joc de l'uno. Després vam cantar nadales amb tota la classe.
Vam pujar a la classe i ens van deixar jugar al joc nou i als altres jocs. Després del menjador, a les 3 h vam veure un teatre curt i després un de més llarg. Més tard vam sortir de l'escola ben contents i amb la cara somrient.

Nadal


Sandra Wally Canthe, 5è B
Aquest nadal ha sigut molt divertit, més divertit que tots els altres anys.
Al cole hem cantat moltes cançons i aquest nadal l'hem fet diferent que els altres anys. Aquest any hi havia dues ajudantes de la Roser. La Roser tenia una bossa amb el nom de tots el cursos de l'escola, una de les ajudants ficava la mà dins la bossa i agafava un paper. Segons el curs que posés en el paper, li donava el paper a la Roser i deia el curs. Aquell curs havia d'aixecar el dit en l'aire, fer fila, pujar cap a l'escenari i la Dolors es posava davant dels que cantaven i deia la cançó que havien de cantar primer.

Nadal

Nicolás Rodríguez Bayarres, 5è B
Aquestes festes de nadal han sigut molt divertides, i les vacances s'han fet llarguíssimes..
He menjat "rosco" de reis i sidra.
Hem cantat nadales amb tota la classe, i també tota l'escola. A classe hem menjat xocolata, i en Nico se n'ha begut 5 gots. Jo només he menjat brioix, i no he menjat xocolata.
Ens ho hem passat molt bé i ha sigut molt divertit.
Els regals dels reis m'han agradat molt, perquè m'han portat un atles universal molt gran i una maqueta del sistema solar.

Xocolatada de Nadal

Sergio Nogales
5è A

Amb la xocolatada m'ho he passat molt bé amb els meus amics. La xocolata estava molt bona i els brioix també, i després ha vingut el Patge amb els regals. Després vam obrir els regals de l'amic invisible. I després vam anar a menjar a casa i per la tarda vam anar a cantar les nadales.

L'amic invisible

Mafanta Jaiteh 5è A
L'últim dia de classe vam fer l'amic invisible, però jo no vaig tenir regal perquè em van tocar un guants i els hi vaig donar al meu germà i jo em vaig quedar sense res... Desprès de l'amic invisible vam fer la xocolatada, vam menjar pa amb xocolata, després va tocar la sirena del col·legi, vam baixar al pati i estava mullat però no va passar res. Desprès vam pujar a la classe i vam anar a l'especial de 6é, van tocar cançons però si dic la veritat jo m'estava divertint perquè no estava fent res. Després vam anar a les classes, vam agafar les coses i vam anar a casa o al menjador a menjar. Després a les 3 vam anar a les classes ens vam preparar per cantar les nadales. Vam baixar al gimnàs, quina mala sort! no van poder entrar els pares perquè el pati estava mullat.

Xocolatada

Juan Cruz Núñez Pérez, 5è A
Després de fer l'amic invisible, va venir en Josep Blanch a portar la xocolata i una senyora va portar els brioixos i vam haver d'esperar perquè encara no havíem acabat l'amic invisible. Després van entrar i van donar tovallons i un got per posar la xocolata, després passaven i posaven xocolata en el got i ens donaven un brioix.
Estava molt bo!!!

La xocolatada

Raúl Nicolás Pina, 5èA
La xocolatada estava molt bona, perquè a mi m'agrada molt, també mentre menjàvem va venir el patge i va entrar amb un regal, va saludar tothom. Una miqueta més tard... va cridar al delegat, que en aquest cas era jo el delegat, vaig aixecar la mà i vaig anar al costat del patge, i em va dir: Bon Nadal! i també em va dir que obrís el regal que és per tota la classe. El vaig obrir, era un joc d'estratègia, ho vaig ensenyar a tots els de la classe. Crec que els hi va agradar.
Després feien un teatre ''especial'' els de 6è. Bé... no estava malament, a mi em va agradar.

L'amic invisible

José Luís Márquez Sánchez,
5è A
L'amic invisible és un joc molt divertit, es juga apuntant el teu nom en un paperot, després el poses en una bossa o una caixa. Un nen/a agafa un paperot per saber qui li ha tocat i ha de donar-li un regal de màxim 3 €.
Va ser molt divertit, els nens i nenes de 5è ho vam fer i ho ens ho vam passar molt bé.

Les meves vacances

Karla Carrera Sampedro 5è A
En les vacances de Nadal m'ho vaig passar molt bé, vam estar a casa i a les dotze vam començar a sopar. Després em van dir que sortís al balcó per veure si estava la moto del meu germà i em vaig trobar tots els regals. Vam començar a obrir-los i em van regalar la i una jaqueta.
El dia de Any Nou vaig anar a casa d'una amiga dels meus pares i vam prendre el raïm i jo no me els vaig menjar perquè no m'agradaven. El dia de Reis vam anar a casa de la núvia del meu germà, vam menjar i després vam obrir més regals, m'han donat carbó i unes sabates. Aquestes vacances me les vaig passar MOLT BÉ.