Medi Social

divendres, 22 d’octubre del 2010

El meu aniversari

Saray Heredia, 5è B
El 21 de novembre és el meu aniversari i estic molt contenta. He convidat a la Júlia, a la Lorena, a l'Ainoa i a la Blanca. Ens ho anirem a passar molt bé.
Bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I faig 10 anys.

El drac de Komodo

Matida Marena , 5è B
Els dracs de Komodo són animals rèptils que semblen sargantanes i son capaços de menjar-se una vaca d'una queixalada. Estan en perill d'extinció. Si un dels dracs de Komodo caça un animal, els altres venen disparats a menjar-se la caça. Tenen un sentit de l'olfacte mol fort i si estan a 1 km. de distància se'l poden menjar.

Meduses

Sheila, 5è B
Les meduses vindran el juliol del 2011. Tingueu-ho en compte perquè poden picar a la gent. Poden ser molt perilloses i també pot ser que no...

Meduses

Alex, 5è B
Les meduses vermelles vindran el juliol del 2011. Ho avisem perquè ho tingueu en compte ja que et poden matar, et poden cremar i algunes poden congelar-te la sang. Seran més perilloses que els taurons blancs, els blaus i els tigre. Sort que només estaran en llocs com illes desertes...

El país sobre rodes


Elies Márquez Mora, 5-B
El meu gos Fu és un pesat. Sempre em fa que li doni menjar. Un dia el vaig posar a prova a veure si era llest i va fallar. Li vaig posar una pasteta al rebedor, la va mossegar però se'n va adonar que era de plàstic i em va mossegar a mi com si digues... M'has enganyat! Arregla-ho ara mateix! 
Més tard es fa el gos bonic i adorable però és una farsa, tot és mentida d'un gos condemnat. Després ve la meva mare i em diu: -Elías, no peguis al gos.
I no té raó perquè tot, tot, tot, tot, tot, tot és una mentida.

Els 33 miners

Lucas, 5è B
Uns miners estaven treballant i de sobte un terratrèmol els va atrapar a 700 metres de profunditat. I van estar 3 mesos allà dins fins que un dia van venir uns rescatadors i els van rescatar amb una càpsula. Van tardar 45 minuts en pujar els 33 miners.

Desastres mundials

Sergi Rabadan, 5è B
El mar cada vegada és més gran. Ja estan les costes de les illes més grans. Les meduses van aprop de les costes. Cada vegada hi fa més calor a la terra per culpa de les fàbriques. Les onades són molt fortes i a l'atmosfera se't trenquen.

divendres, 15 d’octubre del 2010

La cova rupestre

Nico Pulido, 5è B
A l'hora de plàstica vam fer dibuixos dels homes prehistòrics, després vam fer invitacions per a les classes. Vam pintar la cova rupestre amb les mans. Després de fer tot això, vam posar fletxes per indicar on està la cova rupestre.

La cova

Nicolás Rodríguez, 5è B
Amb la Roser els nens de 5è B hem fet una cova pintada amb les mans com l'art rupestre. Havíem fet unes pintures i quan les hem acabat de pintar, les hem penjat. La cova va quedar molt bonica.També vam fer invitacions per als nens del cole. La cova va ser pintada amb taques de les mans.

Meduses

Elena Ramírez, 5è B
Aquest any he trobat moltes meduses en molts llocs de la platja. 
L'any passat un senyor va treure una medusa vermella. Aquest any hi ha moltes meduses noves, per això l'any que ve tindrem encara més i més meduses noves. 
Hem d'anar amb compte.

Els miners de Xile

Ismael Santos, 5è B
Notícia d'última hora: Els miners de Xile ja han sigut rescatats.
Els 33 miners s'han estat 69 dies a 600 metres sota terra. Van utilitzar la màquina Fènix-2. La volen utilitzar per guanyar diners i el govern de Xile proposa fer una pel·lícula amb tota la història que va passar. 
Els miners van passar molta por, sí molta por.
Uns dies després van morir uns quants miners d'Equador. Esperem que això no passi més.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Els miners enterrats

Pau Martínez Valiente, 5è B
Uns miners estaven treballant i de sobte el sostre els va caure a sobre. Van estar 3 mesos sota terra fins que fa dos dies van rescatar els 33 miners amb un tub molt gros. Van tardar 22 hores per rescatar-los a tots.

La nevada de Blanes

Lorena Higueras, 5è B
El año pasado nevó en Blanes. Estaba todo congelado. No cuajó porque hacía viento pero fue muy divertido y el hielo duró unos cuantos días en los tejados de las casas.
No sólo nevó en Blanes también en Figueres, Roses... Allí sí que cuajó y los niños hacían bolas y muñecos de nieve. Ya hace más de nueve años que no había visto nevar.
Sólo había visto nevar una vez de pequeña y con esta dos veces. Estuve todo el día en la ventana. Nunca había visto nada igual.

La cova rupestre

Maria Sosa, 5è B
A l'escola, a plàstica amb la Roser, hem fet  una cova pintada per nosaltres. Hem pintat amb les mans, hem fet dibuixos fantàstics de la prehistòria. La veritat és que m'agrada molt la plàstica i és molt més divertit amb la Roser. Amb la Sandra Wally hem fet invitacions per als nens i nenes de sisè per veure la cova rupestre. Sincerament, m'agraden molt les activitats que fem a plàstica. Amb l'Eduard fem geometria que és divertit i m'agrada.

La cova rupestre

Èlia Rincón, 5è B
 Hem pintat la cova amb les mans, amb pinzells ... La Roser és la nostra professora. Gràcies a ella ens ha ensenyat a fer art rupestre. Hem fet invitacions per a les altres classes, els nens i nenes.
Va tocar la sirena de les 5 , i tothom s'en van anar molt contents .
Tothom quant va sortir-ne del col·légi s'ho va contar a els seus pares i mares.
Que divertit! Iupi!!! Hem fet la nostra cova rupestre!

La cova rupestre

Fàtima Sabri, 5è B
A la nostra escola vam fer una cova amb les mans i també vam dibuixar uns animals i els vam penjar a la nostra cova amb les mans de colors. Gràcies a la mestra Roser vam fer una cova
bonica amb colors. Esperem que us hagi agradat! També ens agrada fer coses i que us agradi el que estem fent perquè és per vosaltres.

La cova rupestre de l'escola

Djeneba Tounkara, 5è B
Amb la Roser hem fet una classe plena de dibuixos de les coves rupestres i m'ha agradat molt.
També hem fet una invitació per a cada classe. Una mica més tard hem pintat la cova que ha fet la Roser amb cartró i l'hem pintada amb les mans. Quan hem acabat, hem hagut de passar pel lavabo dels nens per rentar-nos les mans de pintura. Hem penjat els dibuixos a dins de la cova.
Després ha tocat la sirena de les 5 i tots hem sortit molt contents.

divendres, 8 d’octubre del 2010

Art rupestre

Ainoa Bernabeu, 5è B
La cova d'art rupestre l'hem pintat amb les mans com a la prehistòria. Després hem posat els nostres dibuixos que representaven escenes sobre la caça. També hem pintat animals com un cavall, un cérvol, etc. 

També hem fet les invitacions per a les classes. Les hem fet amb paper molt bonic.
Ha sigut molt divertit!!! 

Pintura rupestre

Sandra Wally, 5è B.
Hem pintat una cova rupestre amb la Roser, la directora. Hem agafat pintura i hem posat la nostra mà a dins i hem fet la marca de la nostra mà. 

Després hem fet la invitació per als alumnes que la seva classe siguin B, per exemple P4 B, P5 B, 6è B2 i més i els hi hem anat a portar. La directora ha fet unes fletxes i les ha anat enganxant per les parets. 
Ha sigut molt divertit.

La cova rupestre

Mireia Flores, 5è B
Els nens de 5è
hem fet una cova rupestre a baix, al passadís. Hem pintat amb les nostres mans i ens ha ajudat la Roser (la directora) i la Dolors (la professora de música). També hem fet invitacions als nens de tot el col·legi. A les invitacions hem dibuixat els homes prehistòrics amb una arma. Cada un era diferent. També hem fet un dibuix arrugat i l'hem pintat amb les ceres. Ha sigut molt divertit!!