Medi Social

dimarts, 21 de setembre del 2010

Un dia d'estiu

Fatoumata Danso, 6è A
Un dia d'estiu vam anar a Sant Iscle de Vallalta. Vam anar a l'aniversari del cosí. Hi vaig anar amb les meves millors amigues: Anna, Mariona, Fanta i Eva i amb les meves cosines.
Quan vam acabar vam anar a Barcelona de compres. Vam comprar de tot i vam anar a un restaurant a menjar un kebab i va molar molt. Ens en vam anar i vam veure en Buba, en Raul i la seva colla i ells també van anar a comprar. Al cap d'unes hores teníem gana i ens en vam anar a un restaurant. Vam anar a l'estació de tren i ens en vam anar. Vam arribar a Blanes i ens vam dir adéu fins a l'escola.

Els focs

Esther, 6è A
El dia 26 de juliol va ser l'últim dia dels focs artificials i va ser molt bonic i més encara des del castell de sant Joan des d'on es veia la Palomera. Els vaig veure amb els meus i cosins.
Ens en vam anar a dos quarts de nou perquè sinó ens perdríem lo millor dels focs. Vam sopar allà dalt, vam menjar un entrepà. Els meus cosins, com era petits, van plorar perquè els focs els feien por.
Quan es van acabar es van quedar a casa meva a dormir.

Un dia de vacances

Mireia, 6è A
Jo i la meva família vam anar al poble del meu pare que està al costat de Salamanca i es diu Navarredonda de la Rinconada.
Al poble tinc molts cosins i tiets. Un dia vam anar amb els meus tiets i la meva cosina a Plasencia. A Plasencia vam anar a veure l'església i altres coses. L'església era preciosa. Feia molta calor i sort que hi havia fonts i ens podíem anar refrescant. Vam anar a un restaurant que era com un museu. Era guapíssim.
Vam tornar al cotxe i ens en vam anar al poble.

El primer dia de classe

Tania, 6è A
El primer dia de classe va ser molt especial perquè no coneixia a ningú, i a més no només em canviava de col·legi sinó també de poble. Abans jo vivia en un poble, el seu nom és Pineda de Mar, i ara m'he hagut de canviar de col·legi.
Però he fet molts amics i amigues i puc dir que aquesta escola és molt bona.

divendres, 17 de setembre del 2010

18 anys després

Jose Carbó Cañizares, 6è A
Feia 15 anys que el "Tottenham Otspur Football Club" no es classificava per a la "UEFA Champions League". Va guanyar 6 a 2 al Celtic amb un hat trick de Peter Crouch. Aquest any està en el grup B amb el Marsella, el City i el Moscou. Ja ha jugat amb el Moscou i ha guanyat 3 a 1. És bon equip i crec que jugarà bé.

Un gat estabornit

Anna Brunet, 6è A
Bon dia! Avui, dia 17 de setembre, un gat ha caigut del balco i s'ha quedat estabornit. Hi havia una dona agenollada i tothom es pensava que li passava alguna cosa, però era un gat que havia caigut del balcó.
Al final han portat el gat al veterinari i es posarà bé.

El Mundial de Sudàfrica

Nabil, 6è A
La selecció espanyola estava en la fase de grups con Suiza, Chile y Honduras. Primero jugó contra Suiza y perdió 1 a 0. El siguiente partido fue contra Honduras y ganó 2 a 0. Después jugó contra Chile, tenía que ganar, ganó 2 a 1 y se clasificó para las fases eliminatorias.
Jugó contra Portugal y ganó 1 a 0. Después contra Paraguay y ganó 1 a 0. Después la semifinal contra alemania y gano 1 a 0. Llego a la final junto a Holanda i gano el primer mundial de su vida.

Comença la 2a temporada de '' Patito feo''

Rocío, 6è A
És una serie musical per a totes les edats amb dues bandes: Divines i Populars.
A la primera temporada la protagonista se'n va a la ciutat i comença una escola nova. Allà li passaran moltes coses com conèixer al seu pare, fer un grup d'amigues i un altre d'enemigues, i fins i tot, trobar l'amor.
El primer capítol de la segona temporada va començar el dia 13 de setembre a les 21:00. En el primer capítol va passar que les dues protagonistes van intercanviar els seus cossos i es van convertir en l'altra.

Una manera per trobar-se millor

Adrià, 6è A
Diuen els metges que pensar coses bones et fa més feliç i més content.
El que ha demostrat això ha guanyat un premi Nobel.
Si ho fem cada dia més, serem més feliços i és millor que estar emprenyat.
I qui no s'ho cregui això, que ho faci. Quant més penses més feliç ets. Intenteu-ho.

9 anys d'una gran tragèdia


Tadeo Lamaizón, 6è A

Ja fa 9 anys que 2 avions van xocar contra les Torres Bessones de Nova York i va morir molta gent per l'explosió i també pel foc que es va originar als motors de l'avió. També es va disparar l'alarma però pocs se'n van adonar i van morir. El gas es va dispersar, va explotar i molts pocs van sobreviure. 
D'això han passat 9 anys i tot segueix destruït.

Un animal diferent dels altres

Germán Rodriguez, 6è A

Ja fa alguns anys que va passar. Va néixer un mico amb orelles una mica punxegudes i amb ulls una mica grossos, però era molt petit com un ratolí. Tenia una mica de cabell pel cap i pel cos. Els científics havien vist que era una barreja d'un mico i un humà.

Villa, Puyol i Iniesta

Xavi, 6è A
Espanya va guanyar el Mundial, tot i que en realitat, el va guanyar el Barça però amb la samarreta equivocada. Si  recordeu els 7 gols que va marcar Espanya al Mundial els van fer jugadors del Barça: cinc Villa, un Puyol i l'altre el va marcar el jugador del gols decisiu, Andrès Iniesta, per a mi el segon millor jugador del món. El primer és Messi, clarament. Visca el Barça i visca Catalunya.
Adéu.

dimecres, 15 de setembre del 2010

Les vacances!

Luigi, 6è B-2
Això ha sigut un estiu mogudet. M'ho he passat molt bé amb les amigues i els amics. He anat a la platja amb les amigues i a la piscina.
Em dic Rafael i soc de Santo Domingo i m'agrada molt estar amb els meus amics. El meu professor es diu Israel, és un bon professor i em fa riure molt. M'agrada estudiar i jugar a futbol.

Un dia qualsevol de vacances

Fàtima Konateh, 6èB-1

El 23 juny em vaig anar a Figueres a passar les vacances. M'ho vaig passar molt bé amb la meva germana i amb el meu nebot. També em van portar a un poblet que es diu Borrassa. Em va portar una amiga de la meva germana i vam anar a un karaoke i vaig veure a la meva directora, i també vaig conèixer a la seva germana i a la seva neboda, és molt simpàtica. He conegut a unes amigues de Borrassa, una és diu Paula, Marta, Alba, Valentina, Mireia, Laia i Ariadna. Hem estat assajant una cançó de la Britney Spears i hem fet un playback.

Un dia de vacances

Daniel Castañon, 6è B-1
Aquestes vacances han sigut molt divertides perquè he anat al Water World un dia sencer, ha sigut molt especial perquè m'ha donat temps a muntar en tot. Només arribar vam anar de cap a les atraccions, però en totes hi havien cues molt llargues encara que al final vam muntar en tot.

Un altra dia vam anar a un riu d'una muntanya. Jo, en Pau i els meus cosins vam tirar-nos d'una roca molt alta, va ser guai. Després vam anar a un restaurant d'allà i després vam anar a veure uns cavalls que n'hi havia molts. Després vam anar al costat del parc per veure els rucs que hi havia i després ens van convidar a una casa de camp i vam veure una vespa reina.

divendres, 10 de setembre del 2010

Una tempesta horrorosa

Alejandro, 6èA.
L'altre dia, 8/09/2010, per la nit va començar a ploure i a fer un vent horrorós. Jo estava a casa meva. Com que estan fent obres hi havia una bastida, estan pintant, i semblava com si caigués la bastida, que estava agafada a l'edifici i l'edifici també caigués. Al dia següent vaig venir a l'escola i vaig veure uns quants homes amb una grua dins l'escola. Era perquè amb el vent havia caigut mig arbre a l'aparcament de bicicletes i els nens que tenien les seves bicicletes a sota no les podien agafar.
Per això l'escola va demanar a l'ajuntament de Blanes que el retiressin perquè no molestés.

La tempesta

Judith Ascanio Ariza, 6è A.
El dia 8 de setembre a la nit hi va haver una tempesta bastant forta. Hi havia llamps i trons que il·luminaven el cel i el posaven de color lila. La tempesta va durar mitja hora més o menys. Al matí següent el carrer estava ple de basses per tot arreu. A la nostra escola va haver de venir una grua de l'ajuntament per arreglar les destrosses que s'havien causat per la tempesta. En aquest cas, van caure una o dues branques de les més grosses d'un arbre que tenim, i la grua va acabar de tallar les branques i se'n va anar. Sort que només van ser dues branques!

Helicòpter a Blanes

Silvia Torres Cañadas, 6èA.
Un dia va aterrar un helicòpter al darrere del poliesportiu. Estaven entrenant per salvar a gent de la platja per si s'ofegava
algú. Estaven molt preparats amb motxilles molt grans, molts salvavides i eren el pilot i 3 socorristes. I portaven micròfons i uns vestits especials per nedar.

El fitxatge del Barça: Villa

Adrian Batista Alvarez, 6è A.
El fitxatge del Barça és Villa. Villa és un dels millors jugadors del món. Abans anava amb el València. El dia del seu debut va marca un gol magnific. I ja va guanyar un títol. És un molt bon jugador.

Anem a la piscina!!!

Eva Maria Gonzàlez Alonso, 6è A.
Un dia d'aquest estiu, vam anar els meus quatre amics i jo a una piscina municipal de Palafolls. Quan vam arribar li vam donar el carnet i ens vam ficar a la piscina. A una amiga li feia por però després s'hi va ficar. Més tard ens vam tirar tots de cap a la piscina!!! O sigui, que ens ho vam passar d'allò més bé!!! A la tornada vam anar una mica incòmodes però bé, només una mica, eh!!! Quan se'n van anar uns d'ells em van deixar el seient tot mullat de la piscina!!!

El Mundial

Raul Luque Luna, 6è A.
El dia 11 de juliol, Espanya va guanyar el Mundial. Aquell partit es va jugar a Sudàfrica, a la ciutat de Johannesburg. Va jugar contra Holanda i va guanyar 0-1.
Iniesta va marcar un golàs amb una passada de Cesc Fàbregas. Quan va acabar el partit tots es van posar molt contents. I el capità Casillas va aixecar la copa. Jo, quan va acabar el partit, em vaig posar molt content i vaig anar a llançar-me a una font.

Impressions després de vacances

Petar, 6è A
Quan he tornat de vacances dos dies després de començar el curs, he vist amb la primera impressió des de l'exterior que tot continuava igual que no hi havia res de nou ni molt diferent. Les classes tampoc eren tan diferents que les de l'any passat, també es pot dir que no hi havia cap diferència. Les novetats van venir el divendres, és a dir, un dia després de que jo vingués però tampoc eren tan grans: un ordinador a cada classe. M'agradaria que hi afegissin una pissarra tàctil però no ha pogut ser. A veure si ens la posen abans que s'acabi el curs.

El col·legi comença

Pau, 10 anys

El dia 7 de setembre començàvem el cole. Jo ja tenia ganes de tornar al cole però no per estudiar. Però no s'hi pot fer res. V
aig a sisè i jugo a futbol. Sempre guanyem a l'altra classe. Porto des dels 3 anys jugant a futbol i ara jugo al Blanes. Nosaltres vam guanyar la lliga però ara només quedem dos d'un equip jo i en Raul Luque. 

El primer dia de cole

Jade Ly Lam, 6è A
El primer dia de cole no tenia ganes de venir però volia veure els amics.
Vaig preparar la motxilla mirant de no oblidar-me de res, ja que era el primer dia. Quan vaig pujar al meu cotxe per anar al cole estava molt nerviosa i a sobre em pesava molt la motxilla, és clar, com tots els anys. Vaig arribar al cole i ràpidament vaig abraçar a les meves amigues i vam parlar de les nostres vacances. Contenta d'haver vist a les meves amigues ens vam posar a la fila, diferent que l'any passat perquè aquest any han canviat les classes. El meu tutor, en Josep, ens ha explicat unes quantes coses i com funcionava tot.
Aquest any espero que tot vagi molt bé.

Un dia a la platja


Mariona Coll, 6è A
Un dia vaig anar a la platja i estava amb la meva cosina, els meus tiets i la meva
àvia. La meva cosina, que es diu Aïda, va caure de cap a la sorra i vam riure molt. Vam entrar a l'aigua i estava congelada, no vam fer una altra cosa que sortir corrents com gallines a punt de fregir. Després, com l'aigua estava congelada, vam fer un castell d'indis, també vam fer un vaixell de pirates. No ens vam ficar a l'aigua ni per mullar-nos. Va ser un dia congelat!!! No vegis quin dia!!!!

Meduses



Camila, 6è B

A  Blanes, l'estiu d'aquest any, es van veure moltes meduses.  
En una setmana es van veure moltes picadures de meduses en quasi totes les platges de la Costa Brava. 
Totes les meduses van ser de gran tamany, més que l'any passat. Diuen que totes les meduses podien ser molt perilloses. 
Es van trobar molts tipus de medusa: la medusa blava i la de color violeta. 
Quin fàstic!!!!!!!!!!!!!