Medi Social

divendres, 4 de juny del 2010

Port Aventura

Issac de 6è A
1ª part: El dia 1 de juny els nens i nenes de 6è anirem a Port Aventura. Està a Tarragona, és un parc molt gran ple de moltes atraccions. Està dividit en 5 zones: Xina, Mèxic, Oest, Polynesia i Mediterrània. A Xina hi ha el Dragon Khan. A la Mediterrània hi ha el Furius Baco. A la Polynesia hi ha el Tutuki Splash. A Mèxic hi ha la Caiguda lliure i a l'Oest hi ha la Stampida.
2ª part: El dia 1 de juny els nens i nenes de 6è A vam anar a Port Aventura.
Em vaig llevar a dos quarts de set de la matinada. Després a l'autocar vaig escoltar música amb el meu mp3. A la meitat del viatge vam parar a esmorzar i quan vam acabar, vam tornar a l'autocar.      Quan vam arribar a Port Aventura ens van donar les entrades i vam anar a la Xina. Primer vaig pujar  al Dragon Khan i 5 minuts després vaig pujar al Fumanchu. Vam anar a Mèxic i vaig pujar a la Caiguda Lliure. A la Polynesia vam pujar al Tutuki Splash i a la Barca Vikinga. A la Mediterrània no vaig pujar a res. A l'Oest vaig pujar als ràpids. Vam quedar xops!

PortAventura

Ani, de 6è A
Quan vam anar d'excursió a PortAventura ens ho vam passar molt bé. Primer vam començar per Xina i vam pujar a unes cadires voladores i després l'Amanda, la Raquel i la Soumaya van pujar al Dragon Khan.
Després vam anar a Mèxic i totes menys la Lucia vam pujar al tren de la mina. Jo tenia una mica de por perquè creia que hi havia baixades però al final de tot va ser molt divertit. Les atraccions d'aigua em van agradar molt. Els Troncs eren molt divertits perquè començaven amb una baixada molt petita després una de mitjana i després la millor... una baixada alta. També em va agradar molt el Tutuki. Primer era una baixada molt petita però et mullaves i la segona era un baixada més llarga i et mullaves tot. Després em vaig perdre. Jo buscava a les meves companyes de grup i elles em buscaven a mi però el final em van trobar. Jo m'havia quedat amb un altre grup que em vaig trobar i em van ajudar una mica.

Port Aventura

Antonio, 6è A
L'1 de juny vam anar a Port Aventura amb l'autocar. Quan vam arribar, vam posar-nos crema solar perquè no ens creméssim i vam entrar a dins. L'Èlia ens va donar una targeta per entrar, ens vam reunir en Sergi, en Joel, en Fran, en Juan Antonio i jo i vam anar al sector de Xina. A la primera atracció que vam pujar va ser el Dragon Kan, va ser impressionant. Quan vam acabar vam baixar de l'atracció i vam reunir-nos una altra vegada i vam anar per la muralla xina. Vam anar a les tasses
xineses i ens vam marejar molt. Després vam anar als gronxadors que giraven molt i vaig repetir dues vegades més. Després ens vam ajuntar tota la classe i va dir l'Èlia que quedaríem al temple del foc a la 1 menys 10 per veure un espectacle. El nostre grup vam anar a una tomba en un temple i després vam pujar a un dragó que feia voltes i saltava i a una atracció que donava moltes voltes molt ràpid.

Portaventura 2010

Juan Antonio, de 6è A.
Quan vaig anar a PortAventura pensava que no pujaria a res però em vaig equivocar. Vaig pujar a tot i va ser molt divertit perquè jo em marejo en quasi tot que giri molt fort. A les baixades pensava que em moriria però és un espant de res, després se't passa. Jo no em vaig quedar quiet. Quan no pujava a alguna cosa, jo anava a les altres atraccions més divertides per a mi.
Després que no podia pujar en algun lloc, vaig pujar en tot: en les d'aigua, en les de voltes, en totes... perquè les atraccions no eren molt perilloses. PortAventura em va agradar molt, era la primera vegada que hi anava i mai m'oblidaré d'aquells moments. Va ser el millor dia de tot el món. He viscut moltes aventures però aquesta ha sigut la més divertida de totes i voldria repetir per anar una altra vegada a Port Aventura i  passar-ho millor que aquest any.

Port-Aventura

Joel Bernat de 6è A
1a part: Les classes de 6è A  i B anirem a Port-Aventura i ens ho passarem molt bé. Pujarem a molts llocs com: el Dragon Khan, l'Huracan Còndor, el Furius Baco i a molts més. Les atraccions seran molt divertides, fascinants, guais i excitants i ens ho passarem molt però que molt bé!!!
2a part: Ens ho hem passat molt bé a l'excursió a Port Aventura. Vam pujar a molts llocs, vam anar a per tot arreu. Després vam dinar macarrons, pollastre i un gelat. A la tarda vam anar a pujar a moltes  atraccions.

3 dies de festa

Nick de 6è A
Dia 28 de maig: El dilluns 1 de Juny anirem a fer unes activitats amb nens d'altres escoles de 6è a la platja de Santa Susanna. Estarem allà des de les 9 de matí fins a la 1 del migdia.
El dimarts 2 de Juny anirem a Port Aventura des de les 7:30 del matí  fins les 22:00 de la nit, i el dimecres 3 de Juny pel matí, a nosaltres  ens donaran festa. Serà la millor setmana.
L'última vegada que vaig anar-hi, va ser el dia 30 de de desembre de 2.007. Era nadal i no vaig poder pujar a les atraccions d'aigua, però segur que aquest cop serà millor, perquè és estiu. La mala sort és que farà molta calor.
Dia 4 de juny: Ja era el dia de Port Aventura (1 de juny), em vaig despertar a les 6:30 del matí. Més tard, a l'autobús vam haver d'esperar al Leandro perquè va arribar tard. Quan vam arribar, vam anar directe a la Xina, després a Mèxic al temple del foc i després vam menjar. Quan ja eren les 5:30 ens van deixar temps lliure i per fi ens en vam anar. Va ser genial.

Excursió a Port Aventura

Toni de 6è A
Primera part: L'1 de juny del 2010 els nens i nenes de 6è van d'excursió a Port Aventura. Els nens i nenes estan molt emocionats i contents d'anar-hi. Només hi van els nens i nenes que han pagat. Farem grups de 6 persones.
Segona part: Em vaig aixecar a les 6:30 del matí, em vaig vestir, vaig esmorzar, vaig preparar totes les coses per a la excursió i me'n vaig anar. L'Issac, en Martí, en Facundo, en Martín i jo estàvem al final de l'autobús. Al cap de dues hores llargues vam arribar a Port Aventura. Vaig pujar al Dragon Khan, a la Stampida, al Tutuky Splaf i a altres atraccions.

PortAventura

Nicolàs de 6è A
1ª part: Falten 4 dies per anar a Portaventura. Avui és divendres 28 de maig del 2010.
El dimarts que ve hi anirem. Haurem d'arribar a l'autobús a les 7:30 i tornarem a les 22:30. Quan arribem pujaré  a totes les atraccions fortes, com el Dragon Khan, l'Huracan Condor, el Furius Baco que l'amic del meu amic li diu Bacon  Furioso.
2ª part: Avui és 4 de juny del 2010 i fa 3 dies que vam anar a Portaventura.
Primer vam anar a la zona de la Xina, vaig pujar al Dragon Khan. L'única part que em feia por era quan donava les voltes cap a l'esquerre o cap a la dreta. Després  vaig anar a una mena d'atracció blava que girava al voltant d'un ferro, al principi feia una mica de por. Però després de 5 minuts ja no feia por, era molt divertit. Després vam anar a la  zona de Mèxic, vam anar al tren de la mina, però hi havia molta cua així que vam decidir anar a l'Huracan Còndor. Al principi no estava decidit a pujar però quan el Martí em va recordar el desafiament a pujar a totes les atraccions fortes. Hi havia molta cua però ens vam adonar que la cua anava molt ràpidament perquè pujaven de 16 en 16.
Vam pujar i em vaig treure les sabates perquè sortirien volant. Després vam anar a pujar al Furius Baco i la cua era molt llarga però es va acabar molt ràpidament perquè l'atracció durava 30 segons. Quan vam pujar vam veure el vídeo d'un científic malvat que va arreglar el motor i després va anar un mico i va prémer el botó. Després va sortir disparat com si fos a la velocitat de la llum.

Ral·li fotogràfic

Raquel de 6è A
El passat dia 18 d'abril vam fer un ral·li fotogràfic a Blanes. Del col·legi Napoleó Soliva hi van anar 4 grups de 9 o 10 persones. Cada grup tenia un nom, el nostre es deia: Copifoto.
De la meva classe només vam anar-hi la Lucía i jo. Quan vam arribar ens van anar cridant per donar-nos unes targetes on posava el número de cada participant. Només es podien fer 5 fotos a cada prova. Al final quan vam acabar, com que el cel estava fosc va començar a ploure i no vam poder menjar, no van poder donar els premis i ho van deixar per un altre dia. El dia 28 de maig havíem d'anar al Casal Cívic de Can Borrell a buscar els premis, i del meu col·legi només vam guanyar la Lucía i jo. El ral·li fotogràfic va ser molt divertit.

PortAventura

Martí Extremera Sánchez, 6è A
1ªpart: El proper dia 1 de juny els nens i nenes de 6è ens anem a PortAventura, un parc d'atraccions situat a Salou, Tarragona. Tinc moltes ganes d'anar-hi perquè em sembla que m'ho passaré molt bé. Tinc ganes de pujar al Furius Baco, una atracció que va a 135km /h. Jo vaig amb en Martín, en Toni, l'Issac, en Nico i en Facundo.

2ª part: PortAventura va ser al·lucinant!!!!!!! Primer, quan vam arribar ens en anàrem cap a Xina, on vam pujar al Dragon Khan només d'arribar. Primer va ser una mica avorrit; només pujava, però quan vam arribar a dalt del tot, alguns de nosaltres tancàvem els ulls perquè hi havia una baixada increïble. Vam pujar a la resta de les atraccions i vam anar al punt de trobada. Ens van dir que havíem d'anar a Mèxic. Primer, volíem pujar al Tren de la Mina, però hi havia molta cua i vam decidir anar a l'Huracan Còndor, la caiguda lliure. Després vam veure l'espectacle del Temple del Foc i dinàrem a la cantina. Vam anar al Far West, a la Mediterrània, on vaig pujar al Furius Baco, i a la Polynèsia. Després vam tenir temps lliure i em vaig mullar molt a una atracció.
Quan vaig arribar a casa estava rebentat.

Port Aventura


Sergi Fontàs Jaspe 6èA
Quan vam arribar a Port Aventura quan vam entrar vam fer-nos la primera foto, vam anar primer a
la Xina , després a Mèxic, després al Far West, després al Mediterrani i a la Polinèsia.
Vam pujar primer al Dragon Khan, va estar molt bé però vaig acabar amb els pèls de punta. Traient aquest assumpte m'ho vaig passar molt bé encara que per culpa d'un nen ens van penalitzar però gràcies a un amic no ens van castigar. A les 5:30 vam arribar al punt de trobada i ens varen deixar fins a les 6:45 per pujar a les atraccions que volguéssim. A les 6:45 vam arribar ben xops perquè vam estar tota l'estona en atraccions d'aigua i va ser un miracle que ens deixessin seure.

Fi de curs

Lucia Belén i Àriel Vergés de 6èA
Fi de curs és guay, per una banda trista sobretot si fas sisè perquè et separes dels teus amics o d'alguns, també dels teus profes, des del nostre punt de vista completament personal de la Lucia Belen i l'Àriel (les escriptores d'aquest text) també ens fa pena separar-nos dels nostres profes actuals i de cursos passats. Per una altra banda és chuli perquè fem vacances i passem a l'institut.

A mi i a la Lucia Belen ens fa pena marxar del cole.

PortAventura

Lucia Infanzón de 6è A
El dia 1 de juny vam anar a Port-Aventura. Vam sortir a les 7:30 del matí i vam arribar a les 10:00.
Quasi a les 9:30 vam parar en una gasolinera per esmorzar. Vam arribar a les 10:30 més o menys, quan vam arribar vam anar a la zona de la Xina. Primer vam pujar a les cadires, després algunes de les meves amigues van pujar al Dragon Khan però dues amigues més i jo ens vam quedar a baix esperant-les. Després vam pujar a les tasses i ens vam marejar una mica perquè anaven molt ràpid, i al final vam pujar al Dragon Khan però petit. Després, vam anar a la zona de Mèxic. A Mèxic vam pujar a la Mina del Diablo i també vam anar al Temple del Foc. També vam dinar en un restaurant mexicà i tot estava molt bo. Després vam anar a l'Oest i a la Polinèsia. Ens ho vam passar d'allò més bé!

PortAventura II

Martín Girondo de 6èA
Aquest dimarts hem fet l'excursió a PortAventura! Em vaig llevar a les 6 del matí per preparar-me.
Vaig anar al lavabo i vaig esmorzar. A tres quarts de set vaig sortir cap a l'escola. Vam pujar a l'autocar on vam viatjar dues hores mentre parlàvem amb els companys. Vam baixar a un parc on vam esmorzar i descansar.
Mitja hora després ja estàvem a PortAventura repartint les entrades. Vam entrar per la Mediterrània on hi havia un llac molt gran i uns efectes amb l'aigua molt bons. Ens vam dirigir cap a Xina on vam quedar a la porta al cap d'una hora. Vam anar corrents cap al Dragon Khan i vam pujar en menys de cinc minuts. La primera baixada va ser molt forta però la resta molt divertit, i jo, sincerament, no em vaig adonar quan estava cap per avall. Després vam anar a algunes atraccions menys fortes però divertides. A l'hora acordada estàvem a la porta de Xina i ens van dir que ens donaven una hora per estar per Mèxic. Els meus amic van pujar al Hurakan Condor però jo no perquè em feia por. Després vam anar a una muntanya russa molt divertida. Quan faltaven quinze minuts per anar al lloc acordat, vam sortir cap allà. Ens van dir que l'hora acordada l'havien avançat 10 minuts i quasi no arribem. Havíem quedat a la porta del Temple del Foc, un espectacle on hi vam entrar tots junts. Malgrat que feia moltíssima calor allà dins, va ser divertit i emocionant.
Després d'això vam anar a dinar a un restaurant mexicà. Ens van donar pollastre i macarrons, un refresc i un gelat. Després vam anar a l'Oest, on vam pujar a la Stampida, als troncs (vam sortir xops!) i algunes atraccions més. Vam quedar als Ràpids i ens van donar una hora i mitja per anar a la Mediterrània i a la Polynesia. A la Mediterrània vam estar 20 minuts de cua per pujar al Furius Baco, però val la pena! A la Polynesia vam pujar al Tutuki Splash dues vegades i a la barca vikinga també dues vegades. Quan vam acabar, ens van donar una hora per anar on volguéssim. El vam aprofitar per repetir algunes atraccions i pujar a les que no havíem pujat. Després vam berenar i ens van donar gelats, ens vam anar cap a l'autocar i vam emprendre viatge cap a Blanes. Va ser un dia divertit i que no oblidarem.

PortAventura

Laura González Artau, de 6è A
Quan estàvem a l'autobús vam parlar molt i vam veure una pel·lícula. Després quan ja estàvem apunt d'arribar vam anar a un parc a menjar el nostre entrepà. Després vam tornar a pujar a l'autobús fins que vam arribar a Port-Aventura. Tots estàvem emocionats, ens vam separar en grups, el meu era: l'Àriel, la Soumaya, la Raquel, l'Amanda, la Lucía i jo que anàvem amb l'Èlia. Vam començar per Xina on hi havia poques atraccions i a una certa hora, tots havíem d'estar a un lloc, després vam anar a Mèxic on vam menjar patates, pollastre, una beguda i un gelat. Quan vam acabar un grup de ballarins i ballarines van ballar a sobre d'un escenari i ens van dir que pugéssim a dalt tots i que balléssim. Ens ho vam passar molt bé a l'hora de dinar, en acabar vam anar a l'Oest i vam veure el temple del foc i ens va agradar molt l'espectacle però estàvem molt apretats. En acabar ens va tocar la Mediterrània i la Polinèsia que ens va agradar bastant i jo em vaig comprar una foto d'una atracció encara que era una mica cara, en acabar tots ens vam reunir al davant d'una tenda. Els professors ens van comprar un gelat, i vam caminar per pujar a l'autobús ja que feia molta fred i es va fer molt llarg. Vam arribar a les 10 a Blanes i vam anar a casa molt cansats.L'endemà pel matí ens van donar festa i ens vam quedar a casa perquè poguéssim descansar, va ser un dia molt divertit encara que per la tarda també estiguéssim cansats i havia d'anar a entreno.
Va ser l'excursió més divertida de tot l'any.

PortAventura 2010

Amanda 6è.A
Va ser la millor experiència de la meva vida...
Quan vam pujar a l'autobús vaig sentir una sensació d'alegria, tots els meus amics estaven allà, però també tristesa... Me'ls mirava a tots i m'entraven ganes de plorar.
Deixant aquest tema, ens ho vam passar genial! A l'autobús no vaig parar de parlar amb la meva parella, la Lucia.
Abans d'arribar vam parar per esmorzar, mmm! Quina gana que teníem.
Quan vam arribar ens vam posar crema solar ja que feia molta calor... I a Port-Aventura!
Les més atrevides del grup ens vam pujar en quasi tot. D'altres no jeje!
El grup estava format per la: Lucia, la Laura, la Raquel, l'Àriel, l'Ani, la Soumaya i jo.
A l'hora de menjar, vam anar a un mexicà. Ens va encantar el menjar, i quan vam acabar van fer un espectacle i fins i tot vam pujar a l'escenari a ballar.
Després d'això ens vam pujar en moltes atraccions més. Se'm va fer molt curt...
A la tornada ens vam divertir les nenes de la meva zona amb un peluix, és un pingüí, jo li vaig posar de nom Milagros! I juro que parla sol, jejej!
M'ha encantat, mai ho oblidaré.

dimecres, 2 de juny del 2010

Excursió d'educació física

Ivan F. de 6è B
Hola, em dic Ivan i us explicaré el que vaig fer a l'excursió d'educació física. El primer joc consistia en omplir una esponja d'aigua i després buidar-la en una ampolla de 2'5 litres. El segon era l'ultimàtum, el tercer era el cementiri, la quarta una d'una bola gegant, la cinquena rugbi i la sisena era futbol.

Notícies curioses

Per Joan, de 6è B
Hola, nois, ahir per la tele vaig veure un home hindú que tenia més de 80 anys i s'ha passat els últims 70 anys sense menjar ni beure res. La gent no ho creia, la veritat és que jo tampoc. Li van fer proves per veure si era veritat. I sí, bingo! Era veritat. Ara ja el coneix molta més gent que abans.
També vaig veure la nova vestimenta de l'exèrcit. Portaran com nanomàquines que controlen l'estat d'ànim, s'adapten a la calor, al fred, etc. Aquest tipus de vestit sortirà el 2011-2012. Ho va anunciar el ministeri de defensa fa un parell de setmanes.

Records de l'escola

Fran de 6è B
Porto a l'escola des de P4 i ara estic a 6è. Aquí vaig conèixer als meus companys i en tinc un que és únic: es diu Declan i és el meu millor amic. Sempre estem junts i anirem al mateix institut. També tinc un altre amic que es diu Leandro. Quan estem junts ens deien el Trio Calavera. També tinc un altre amic que es diu Àlex, no va sempre amb nosaltres però és una persona molt bona i consoladora.
Els professors es deien: la Maria, l'Esther, la Montse i l'Eduard. Després els altres són d'altres assignatures com l'Israel, la Meritxell, en Josep, l'Èlia i la Petra.

Adéu, escola

Ivan F. de 6è B
Hola, el meu nom és Iván Feo Cotano. Jo, en aquesta escola, hi estic des de P3. Ara vaig a sisè B i falta poc per final de curs. Jo aniré a l'institut s' Agulla. He tingut molts professors: a P3, P4 i P5 he tingut a l' Ester, a primer i a segon he tingut a la Maria, a tercer i a quart he tingut a la Montse i a cinquè i a sisè he tingut a l' Eduard.

Tutuki Splash!

Declan de 6è B
El Tutuki Splash està a Port-Aventura i és d'aigua. Ens van deixar pujar 2 vegades i anava amb l'Aitor, l'Alejanro, l'Estela, la Fatu, i jo.

És molt divertit perquè primer entrem en una cova que per dalt hi ha pedres però en realitat són xiclets enganxats. Després hi ha una baixada molt petita i després apareixen uns nois que ens mullen amb unes mànegues.
Al final anem a una caiguda molt alta. I això és el TUTUKI SPLASH!!

Port Aventura 2010

Darien, de 6è B
1ª part de Port Aventura
Falten pocs dies per anar a Port Aventura. El meu grup serà... la Betina, la Mari, la Carla, l'Aylen, en Jonathan i jo.
Tinc molts nervis, i tinc moltes ganes que sigui dilluns pel matí. Sortirem a les 7:30 del matí i tornarem a las 10 de la nit o així. Es podrà dormir a l'autocar, per si estem molt cansats, però jo no sé si dormiré o no... perquè prefereixo estar amb els meus amics.
A cada país estarem 1 hora i mitja perquè puguem pujar a les atraccions. També m'agradaria molt que l'Estela pogués pujar a les atraccions perquè l'han hagut d'operar i podrà pujar a moltes poques atraccions. Estic desitjant que sigui dilluns per poder anar-hi!
Serà la millor sortida de tot primària.
2ª part de Port Aventura!
Ha sigut la millor excursió que he anat, el meu grup i jo hem pujat a totes les atraccions que hi havia, menys a la Stampida. He comprat la foto de l'Hurakan Condor, però era molt cara, valia 7€ la foto...
També hem pujat a Furius Baco que primer ens ensenyaven un vídeo molt curt, i quan el mico premia el botó sorties molt ràpid, i feies el recorregut en 30 segons. Era molt i molt emocionant. Després les altres atraccions eren molt divertides.
El dia va acabar molt bé.

Adéu, escola

Carla 6èB:
Me'n vaig de l'escola perquè l'any que ve aniré a l'institut. Porto aquí 7 anys, vaig venir a P5. Ha passat molt ràpid el temps aquí. La meva germana també ha estat en aquesta escola, ella va començar a 5è. El professor que m'ha caigut millor es en Joan Carles. La mala sort es que se'n va anar quan nosaltres vam començar 6è. Els demès professors també em cauen bé. Peró en Carles sempre el tindrem molt de afecte perquè a educació física sempre fèiem jocs i a 5è a habilitat social també fèiem fitxes divertides i tot, però això no significa que els demés professors no siguin divertits eh! Els estudis em van be, encara que treia millors notes quant era petita perquè tot era molt més fàcil. Bé, encara queda un mes per anar-nos però fem la redacció ara. Adéu escola.

Queden pocs dies per les vacances d'estiu

Noelia de 6èB:
Ja queden pocs dies per les vacances d'estiu. Però quan ens en anem de l'escola ens portarem un bon record al nostre cor. Jo no sé què faré a les vacances, però segur que m'ho passo bé. La meva mare segur que em posarà coses per repassar a les vacances d'estiu. L'any que ve a l'institut. Un altre cop a estudiar.

Port Aventura

Bryan, de 6è B
El dia 1 de juny vam anar a Port Aventura, vam sortir del col·legi a les 7:30 del matí i vam arribar a les 11. El viatge va ser de 2h 30m. Quan vam arribar a Port Aventura havíem d'anar en un grup: Kìlian, Joan, Leandro, jo i l'Ivan G. Vam anar corrent a Xina per pujar al Dragon Khan. Després al Fumanchú i després vam anar a Mèxic i vaig pujar al Yucatán, a la Serpiente Emplumada i al tren de la mina. Després vam anar al temple del foc i quan estàvem a punt d'entrar ens van ensenyar un espectacle. Després vam anar a menjar i vam anar a l'Oest. Allà vaig pujar a l'Estampida i també als troncs. Després vam anar a la Mediterrània i vaig pujar al Furius Baco, que córre 135 metres en 3 segons, anàvem molt ràpid. Després vam anar a la Polynesia on vaig pujar al Tutuki Splash i després al Kon-tiki Wave. Quan eren les 7 de la tarda ens en vam anar cap a casa i vam arribar a les 9h 45m de la nit.

Port-Aventura

Ivan G. de 6è B
Aquest 1 de Juny de 2010 hem anat a Port-Aventura, la sortida de fi de curs. Hem sortit a les 7:30 del mati, hem fet una parada per menjar en un àrea de servei. Hem arribat a les 10:00 del matí. Quan vam arribar jo estava molt nerviós. Vam començar per la Xina, tots van pujar al Dragon Khan. Jo tenia por i em volia pujar després, però hi havia molta cua, després vaig pujar a les cadires voladores. Ens van deixar 1 hora i mitja en cada zona. Després vam anar a Mèxic i vaig pujar al tren de la mina. Jo pensava que era fluix però no era tan fluix. Després vaig pujar al Yucatán a la Serpiente Emplumada però a l'Hurakan Condor, no. Després vam anar a l'Oest i vaig pujar a l'Estampida. Era forta, la primera baixada era super forta i semblava que es trenqués. Després vaig pujar als Tronquitos i em vaig mullar i als ràpids també. Als cotxes de xoc vaig pujar-hi 4 vegades. Després vam anar a la Polynèsia i a la Mediterrània que em vaig pujar al Furius Baco i al Tutuki Splash. Vam berenar i després ens en vam anar a casa a les 19:30. Vam arribar a les 22:00, i la meva atracció preferida va ser el Furius Baco.

PortAventura

Aylen, de 6è B
L'1 de juny de 2010 vam anar a Port Aventura. La sortida de fi de curs de 6è jo vaig sortir a les 7:05 i vam arribar a les 22:00. Era a Tarragona. La primera atracció a la que vaig pujar va ser el Dragon Khan i l'última va ser Hurakan Condor. La que més em va agradar va ser Furius Baco perquè era molt ràpida, i la que menys em va agradar va ser Hurakan Condor perquè era molt poc temps i no era res. En la que més em vaig mullar va ser en Los Troncos.
El meu grup eren la Carla, la Mariyama, la Darien, la Betina, en Jonathan i jo, però a en Jonathan el van canviar de grup perquè anava on volia. Vam començar a la Xina, a Mèxic,a l'Oest i al Mediterrani i la Polinèsia. Al final em vaig comprar una foto i una figura.

Port Aventura

Imane, de 6è B
Vaig anar a Port Aventura i vaig divertir-me molt. Vaig pujar a totes les atraccions, però una no perquè tenia por. A les dues el meu grup i jo hem anat amb el professor al restaurant a menjar.

Adéu, escola.

Àlex de 6è B
Hola, em dic Àlex i aquest és el meu últim any. BUUUUAAAA! Però, per què ploro si és alegria, així que VIVA LA PEPA! Estic aquí des de P3 i fins P5 vaig tenir com a professora a l'Esther i de 1r fins a 2n vaig tenir a la Maria, de 3r fins 4t vam tenir a la Montse i finalment de 5è fins ara a l'Eduard. Aquests són els meus tutors que he tingut fins ara i una última cosa que he tingut durant el meu temps en aquesta escola tan meravellosa és que he tingut els MILLORS COMPANYS QUE HE POGUT TENIR MAI. I ara l'única cosa és bona sort en el pròxim curs 2010-2011.

PortAventura

Fernando de 6è B
El dimarts 1 de juny tot sisè vam anar a PortAventura.
Vam sortir a les 7:30 del matí, tots estàvem cansats però a la vegada nerviosos. El viatge va durar 2 h i 30 minuts. Quan vam arribar van ser les 11 del matí. Ens vam ajuntar en grups, el grup estava format per: Alex, Aitor, Ivan F, Alejandro i jo.
Vam començar per la Xina, jo vaig pujar dues vegades al Dragon Khan i als gronxadors. Més tard vam anar a Mèxic i vaig pujar a moltes coses i també varem dinar.
El dinar eren macarrons i pollastre, i de postre va ser un gelat. Més tard varem anar a l'Oest, després a la Polinèsia i a la Mediterrània.
Al final els professors ens varem deixar una hora i mitja per anar al joc on volguéssim, jo vaig fer una caricatura i vaig pujar a moltes atraccions.

PortAventura

Kilian Pérez 6è B
Aquest 1 de juny les classes de 6è A i 6è B aniran a PortAventura (Tarragona).
Segur que serà molt divertit, anirem aproximadament a las 7:30 i tornarem a les 22:00.
Anirem en grups de cinc o sis persones, ja estan fet el grups.
Passarem tot el dia a PortAventura.
Aquesta excursió ha costat menys per l'AMPA, 30 euros.
Doncs jo aniré amb l'Ivan Gonzàlez, en Joan, en Bryan, en Leandro, l'Aly i jo.
Estarem una hora i mitja per zona que són 5 Xina, Far West, Mediterrània, Polinesya i México.
Avui, dia 2 de juny, ja hem anat a PortAventura, he pujat a totes les atraccions menys a 2.
M'ho he passat molt bé.
Quan vaig pujar a l'Estampida vam estar esperant més de 20 minuts de cua.
Vam venir molt cansats.

Adéu, escola

Hola, sóc l'Aly de 6èB.
Ja sé que aquest any m'he portat molt malament i que no em mereixo anar a Port Aventura però els
altres anys de l'escola m'he portat de lo més bé que he pogut. He estat 8 anys des de p3 fins a 6èB a aquesta escola que té un nom molt bonic (Napoleó Soliva).
Cada any he sigut molt més intel·ligent i tots els professors que he tingut m'han caigut molt i molt bé.
Sobretot amb aquesta directora que tenim i amb el seu nom tan bonic (Roser).
Gràcies per cuidar-me molt bé i gràcies per totes els excursions que hem fet.
Gràcies per tot.